Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушники з мікрофібри: що про них треба знати?

Рушники з мікрофібри: що про них треба знати?

Рушник з мікрофібри - виріб з поліефірних штучних волокон, яким характерна невелика товщина. Синтетична основа - легка, але міцна, тому продукція відрізняється малою вагою і довгою службою. Одна з причин, чому варто купити таке рушник - мікрофібра, яка відмінно вбирає і зберігає вологу. Вироби від виробника, які представлені в каталозі, швидко поглинають рідину. Це відбувається за рахунок електростатики, яка виникає під час тертя поверхні. Вона забезпечує «всмоктування» води порами матеріалу. У каталозі інтернет-магазину «Махровий світ» представлені рушники для кухні з мікрофібри оптом в наборі в декількох розмірах.

Переваги продукції такого типу

Рушник з мікрофібри - відмінне рішення для ванної та кухні. Такий домашній текстиль стає все більш популярним через практичності. Інші плюси продукції:

  • Легка і компактна.
  • М'яка і приємна до тіла, не подразнює шкіру і не викликає алергічні реакції.
  • Легко вичавлюється.
  • Швидко сохне.
  • Добре піддається пранню, не втрачаючи свого колишнього вигляду.
  • Не затримує бактерії і інші частинки.

Різновиди виробів

Рушники з мікрофібри для кухні та ванної щодня активно застосовуються. З ними можна відправитися на пляж або використовувати для вологого і сухого прибирання, натирання глянцевих поверхонь. Найпопулярніші категорії виробів - туристичні, для ванни і душа, пляжні. У каталозі ви зможете вибрати вироби в упаковці або по-окремо.

Туристичні

Компактність і незначну вагу роблять рушник з мікрофібри незамінним під час походів. Висихає воно за 10 хвилин, як і вафельний рушник. Його легко можна відіпрати в холодній воді або похідних умовах. Більшість туристичних моделей передбачають антибактеріальну обробку. Продаються в спеціальних чохлах, які кріпляться до поясу або укладаються в рюкзак.

Банні

Відрізняються різними розмірами, що розширює сферу застосування продукції. Наприклад, рушник з мікрофібри для волосся оснащується спеціальними фіксаторами і гумками. Це дозволяє використовувати його в якості тюрбана. Така продукція, більшою мірою, виготовляється в Туреччині. Вироби мають м'які волокна, які миттєво вбирають вологу.

Пляжні

Їм характерна тонка основа і компактність. Вироби навіть найбільших розмірів можна без проблем упакувати в рюкзак або пляжну сумку. Вони володіють такими ж характеристиками, що і стандартний туристичний рушник з мікрофібри. Продукції не характерні візерунки і малюнки. У каталозі представлені рушники в різноманітній кольоровій гамі. Відтінок залишається таким же яскравим навіть після безлічі прань. Текстиль не вимагає особливого догляду, досить стандартного очищення без попереднього замочування навіть при видаленні старих забруднень. Доставка продукції в роздріб і оптом здійснюється по всіх містах України.

viber