Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Тренди рушників 2022 року чи рушник у трендах?

Тренди рушників 2022 року чи рушник у трендах?

Рушник – один із тих предметів, без яких обійтися просто неможливо. У кожного з нас вдома лежить комплект, а то й не один. Купити їх насамперед варто при переїзді на нову квартиру. І справа не лише в тому, що така річ є обов'язковим предметом повсякденного побуту. Рушник може служити не тільки як предмет побуту, але й модний аксесуар, який створить настрій.

Скорочення дистанції між побутом та високою модою

Матеріал, з якого створюються рушники, цього сезону виходить за рамки свого звичного використання. Більшість показів іменитих дизайнерів та модних будинків сезону весна-літо 2022 року пройшли в єдиному стилі. Основним його елементом є використання махри як основного матеріалу для пошиття будь-яких модних речей. Причому це може бути навіть взуття, одяг та аксесуари.

Махра та мікрофібра, які застосовувалися для виробництва рушників, тепер повсюдно використовуються у різних напрямках, у тому числі й індустрії моди. А що щодо модного рушника ? Що буде модним у 2022 році та які варіанти вибрати?

Купуючи собі рушник, слід звертати увагу на такі критерії:

  • стилістичне рішення;
  • зручність використання;
  • якість матеріалів та пошиття;
  • перевірений виробник.

Якщо вироби з махри стали такими популярними, варто подумати про покупку нових стильних рушників. Які забарвлення будуть модними влітку 2022 року? Цього сезону серед пляжних аксесуарів актуальні яскраві забарвлення та мінімалістичний дизайн. Ви станете зіркою будь-якого пляжу з рушником, помітним здалеку. Яскраві салатові, м'ятні, жовті, рожеві та червоні відтінки виділять вас на тлі оточуючих та приваблять безліч захоплених поглядів. Не варто обмежувати себе у виборі модного забарвлення.

Для дому завжди актуальними будуть тони, що відповідають інтер'єру. Багато хто часто облаштує свої квартири в пастельних тонах. При такому колірному рішенні добре підійдуть стримані відтінки рушників із махри та мікрофібри. Ніжні кольори вигідно доповнять домашню спокійну обстановку та додадуть затишку.

Більше про вибір кольору

Рушники букет троянд

Щорічно Інститут кольору з Нью-Джерсі Pantone називає список відтінків, які будуть у тренді наступного року. Цього разу любителям моди надано досить широкий вибір. А ще достатньо часу для оновлення своїх речей, у тому числі й рушників.

Тож на які кольори варто звертати увагу цього року? У трендову палітру внесено цілих п'ятнадцять тонів. Наймоднішими у 2022 році будуть відтінки синього. У такий спосіб колористи вирішили привнести в життя більше спокою та умиротворення, які дає блакитна палітра. Окрім синього, що проявився у відтінках крижаного озера, цукрової пудри та блакитної гавані, сюди увійшли деякі бежеві відтінки та зелений під назвою «базилік». Усі перелічені кольори можна охарактеризувати як дуже спокійні, помірні та ніжні. Пастельні тони входять у моду вже не вперше. Втім, крім них, на палітрі цього року ще є теплий жовтий, активний червоний, малиново-рожевий та яскраво-фіолетовий.

Дивовижний збіг полягає в тому, що всі відтінки з модної палітри давно використовуються при виробництві рушників. І буквально кожен із них можна побачити у будь-якому з рушників на сайті магазину Mahra. Для того щоб бути на піку моди цього року, зовсім не обов'язково купувати дорогий дизайнерський одяг – вам вистачить рушника правильного кольору.

Покупка рушників додому

Додому рушники купувати завжди краще комплектом. Так ви будете впевнені в якості кожного аксесуара з куплених. Як вибрати собі правильний банний виріб? Перше, із чим потрібно визначитися, – це матеріал. Слід зупинити свій вибір на махровій бавовні, яка добре вбирає воду і має неперевершену м'якість у порівнянні з іншими матеріалами. Перевага його також у багатстві колірної палітри та товщині матеріалу. Декоративне оздоблення теж не буде зайвим.

Хочете легший рушник? Беріть "вафельку" або стільники - вони сохнуть швидше за інших. Зовнішній мінімалізм, легкість білих тонів та візуальна простота виглядатимуть дуже добре у сучасному інтер'єрі.

Серед представлених на сайті рушників легко можна знайти комплекти, які підходять до будь-якої квартири. Тут представлено безліч кольорів та відтінків, які вигідно доповнять інтер'єр. Декор аксесуара, виражений у колірному рішенні, різних візерунках, патернах або вишитому зображенні, буде вигідно гармоніювати не тільки з ванною кімнатою, але і вашим настроєм. Для таких випадків існують набори рушників із різних відтінків. В Україні купити рушники оптом можна на сайті, перейшовши за посиланням. Серед представлених в асортименті є такі набори:

  • тематичні для кухні, виготовлені з мікрофібри;
  • брендові;
  • із рослинними орнаментами;
  • з вишитими фруктами.

Всі аксесуари, що продаються, завжди в наявності. Дайте своєму будинку і собі можливість перетворитися на новий рік з купленими махровими виробами.

Набір турецьких рушників

Як вибрати стильний рушник

Вибираючи собі рушник, багато хто орієнтується на власні смакові уподобання, і це теж правильно, адже ніхто, крім себе самого, не визначить краще, який стиль слід вибирати.

Тому, бажаючи зробити покупку, варто шукати місце з найкращим вибором. Таким виявиться сайт Mahra. На ньому легко знайти найбільший вибір рушників на будь-який смак та усі випадки життя. Серед запропонованих на сайті товарів можна купити моделі будь-якого стилю:

  • мінімалізм;
  • кантрі;
  • етнічний;
  • спортивний;
  • кітч;
  • дитячий;
  • херитедж.

Актуальними сьогодні, як і завжди, будуть рушники з великими логотипами брендів або абстрактними візерунками. Який би стиль ви не вибрали і з яким би запитом не зайшли на сайт – ви завжди знайдете те, що зможе вас повністю задовольнити. Широкий асортимент задовольнить навіть найрозбірливішого покупця.

viber