Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Чому плед мікрофібра такий популярний?

Чому плед мікрофібра такий популярний?

На сьогоднішній день дуже популярним і затребуваним предметом домашнього текстилю, придбати який прагнуть люди різних верств населення, є плед мікрофібра. Відгуки багатьох покупців свідчать про те, що причина криється в гармонійному співвідношенні ціни та якості. Це дійсно так, ці м'які покривала, на відміну від пледа норка та інших вовняних виробів можна недорого купити в будь-якому магазині.

Крім того, плед мікрофібра володіє й іншими перевагами, про які ми детально розповімо в даній статті.

Які переваги притаманні пледу мікрофібра?

Мікрофібра - це синтетичний матеріал, що виготовляється з поліестерових або поліамідних волокон, товщина яких не перевищує кілька мікрометрів. Звідси і назва цієї тканини.

Багато людей помилково вважають, що плед мікрофібра є не кращим варіантом покривала, оскільки в його основі лежить синтетика. Однак, завдяки сучасним технологіям і високотехнологічному обладнанню, сучасні виробники шиють пледи мікрофібра, що володіють безліччю позитивних характеристик:

  • Безпека для здоров'я. За рахунок особливої ​​технології виготовлення плед мікрофібра є абсолютно гіпоалергенним.
  • Практичність. На відміну від вовняних покривал, плед мікрофібра не потребує ретельного і складного догляду. Його можна легко відіпрати від будь-яких забруднень в пральній машинці і дуже швидко висушити, оскільки він володіє відмінною вологопроникністю. Крім того, даний матеріал не мнеться, що виключає потребу прасування.
  • Зносостійкість. Скільки б разів ви не прали плед мікрофібра, він не злиняє, не деформується і на ньому не виникнуть катишки. Тому, купуючи такий виріб, ви можете бути впевнені в тому, що він протягом дуже тривалого часу буде зберігати свій первинний вигляд.
  • Різноманітність дизайнів. Плед мікрофібра відмінно піддається фарбуванню. Це дає можливість створювати покривала не тільки різних розмірів, але й з абсолютно різноманітними кольорами, візерунками та малюнками.

Оптом пледи з мікрофібри. Де купити?

Якщо вам сподобалася наша стаття і ви вирішили придбати пледи мікрофібра оптом від виробника, то зробити вдалу покупку ви можете прямо зараз, в нашому інтернет-магазині Махровий світ.

Ми пропонуємо роздрібним та оптовим покупцям найвигідніші умови покупки. У каталозі ви побачите виключно високоякісні, практичні і довговічні текстильні вироби з демократичними цінниками. З вивченням колосального асортименту і нелегким вибором вам допоможуть наші привітні менеджери. А оформлення і доставка замовлення пледів оптом пройде дуже швидко. Тому, якщо ви бажаєте купити оптом пледи з мікрофібри, швидше заходьте на наш офіційний сайт mahra.com.ua.

viber