Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Плед норка - стильний і комфортний домашній атрибут

Плед норка - стильний і комфортний домашній атрибут

Будь-яке хутряне покривало, в тому числі і плед норка, є неймовірно привабливим предметом домашнього оздоблення. Воно здатне додати інтер'єру якої-завгодно квартири нотку богемного шику, витонченості і пишноти, продемонструвавши оточуючим бездоганне відчуття смаку власника. Крім того, окрім своєї декоративної функції, плед норка виконує практичну роль. Його можна використовувати як килимок: розкинути на підлозі і приємно провести час перед телевізором. Його можна застосовувати як ковдру: зимовим вечором закутатись в його пухнасті волокна і проводити довгі розмови зі своїми друзями або коханою людиною. Також, плед норка може стане в нагоді і для будь-яких інших цілей.

Тому, якщо у вашому будинку все ще немає такої прекрасної речі, прийшла пора це змінити і замовити в роздріб або оптом пледи.

Пледи норка оптом від виробника "Махровий світ"

Запрошуємо вас відвідати офіційний сайт компанії Махровий світ. Ми надаємо своїм покупцям відмінну можливість придбати пледи норка оптом у кількості від двох штук. Це дуже вигідно не тільки тому, що ми дотримуємося демократичної цінової політики. Замовляючи у нас такий набір, ви зможете принести користь, затишок і красу не тільки у свій будинок, але й в дім своїх близьких, зробивши їм прекрасний подарунок. А якщо ви підприємець, який шукає надійного постачальника домашнього текстилю, то вам пощастило ще більше. Адже ми пропонуємо найвигідніші умови співпраці:

  • Всі товари з нашого каталогу, в тому числі і плед норка - це високоякісні вироби, які будуть радувати ваших покупців функціональністю, привабливістю і довговічністю.
  • Наші менеджери є професіоналами своєї справи і забезпечать кожному покупцеві високий рівень обслуговування. Вони з радістю вас проконсультують і допоможуть зробити вдалий вибір пледів норка оптом.
  • Кожен виріб, виготовлений нами, має доступну вартість, що дає можливість людям з різними фінансовими можливостями стати володарями доброякісних текстильних елементів. Більше того, замовляючи пледи норка оптом від виробника Махровий світ, можна круто заощадити.

Ми робимо все для того, щоб наші клієнти залишалися задоволеними! Переконайтеся в цьому самі. Заходьте в наш інтернет-магазин, замовляйте плед норка або плед травка в комплекті від 2 одиниць, насолоджуйтеся цим прекрасним виробом і ставайте нашим постійним покупцем. Ми будемо вам дуже раді!

viber