Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Плед травка зі штучного хутра

Плед травка зі штучного хутра

Розкішним предметом домашнього текстилю, який дарує незабутнє відчуття комфорту і створює в будинку затишну атмосферу є пухнастий плед травка. Незалежно від того, яка погода за вікном, повернувшись додому після важкого робочого дня і загорнувшись в таке покривало, можна гарненько відпочити. А у вихідні дні можна накритися такою ковдрою і приємно провести вільний час в компанії улюбленої книги і улюбленого чаю.

Крім того, за рахунок свого привабливого зовнішнього вигляду, плед травка, так само, як і плед флісовий, виконує декоративну функцію, прикрашаючи інтер'єр і приносячи в будинок безтурботність, романтичність і безтурботний затишок.

Чому варто замовити плед травка оптом

На сьогоднішній день велика кількість людей вирішує купити плед травка. Це пов'язано з тим, що для його виготовлення використовуються новаторські штучні волокна, які за своїми характеристиками нічим не поступаються натуральним махровим виробам, а за ціною в кілька разів перевершують своїх "суперників".

Якщо ви бажаєте зробити вдалу покупку, то пропонуємо купити пледи травка оптом від виробника Махровий світ. Вони мають безліч переваг:

  • Багатофункціональність. Їх можна використовувати в якості декору, килимка або ковдри.
  • Практичність. Кожен плед травка, виготовлений нами, не вимагає особливого догляду.
  • Зносостійкість. Наші пледи травка оптом витримують численні прання, не деформуючись і не втрачаючи свій яскравий колір.
  • Екологічна чистота і гіпоалергенність. За рахунок застосування спеціальних сучасних текстур, плед травка є екологічним і ні в якому разі не викликає алергічних реакцій.

Наші пледи травка оптом від виробника, завдяки своїм перевагам, які ми описали вище, дійсно є дуже затребуваними і популярними. Наші клієнти часто купують їх в роздріб, а оптові компанії роблять більш масштабні замовлення, купуючи пледи травичка оптом в різній кількості і різних розмірів.

Де і як купити плед травка?

Якщо ви все ще сумніваєтеся і думаєте чи варто оформляти замовлення в нашому інтернет-магазині, то вам варто особисто переконатися в високоякісності, практичності і довговічності наших пледів травка. Щоб зробити це, вам потрібно лише відвідати наш офіційний сайт mahra.com.ua і ознайомитися з відгуками наших покупців.

До речі, варто також зазначити, що наші пледи травка володіють не тільки бездоганними характеристиками. Вони також мають доступну ціну. Тому, якщо ви бажаєте купити пледи оптом недорого, то ви прийшли за адресою!

viber