Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Плед флісовий: особливості та переваги

Плед флісовий: особливості та переваги

Безсумнівно, всі люди, у яких є плед, погодяться з тим, що це дійсно необхідна річ в будинку. Адже цей предмет домашнього текстилю виконує безліч функцій: служить декоративним елементом в інтер'єрі вітальні або спальні, використовується як тепла ковдрочка холодними вечорами і застосовується як килимок для приємного проведення часу в домашніх умовах або на пікніках.

Але, слід зазначити, що не всі м'які покривала можуть бути настільки універсальними. Навряд чи ви ризикнете постелити на траву вовняний плед, який відрізняється високою вартістю. Якщо ви бажаєте придбати багатофункціональний текстильний виріб, то зверніть свою увагу на покривала стьогані, або ще краще, на плед флісовий.

Чому варто придбати пледи флісові оптом?

Фліс - це синтетичний матеріал, який виготовляється з поліестерових волокон, що належать до невисокої цінової категорії. Але це зовсім не означає, що вироби, зшиті з нього неякісні. Зовсім навпаки, плед флісовий володіє такими перевагами, як:

  • Приємні тактильні властивості. Завдяки застосуванню сучасних технологій, плед флісовий виходить неймовірно м'яким і ніжним на дотик.
  • Легкість і компактність. Куди б ви не відправилися, на пікнік до парку або в тривалу подорож по горах, плед флісовий можна взяти з собою. Він дуже легкий і не займає багато місця в сумці.
  • Гіпоалергенність. За рахунок особливих властивостей, якими володіє структура тканини, плед флісовий не викликає алергічні реакції і не подразнює шкіру.
  • Невибагливість у догляді. Такий виріб можна легко випрати в машинці і дуже швидко висушити, оскільки тканина має водовідштовхувальні властивості.
  • Зовнішня привабливість. Плед флісовий може бути виконаний в різних кольорах і розмірах, що дозволяє кожному вибрати потрібний варіант.

Де купити плед флісовий?

Запрошуємо вас відвідати офіційний сайт компанії Махровий світ. У нашому каталозі ви зможете побачити і купити високоякісні, практичні, довговічні і недорогі пледи флісові оптом від виробника.

Ми вважаємо, що купити пледи оптом - це дуже вигідна пропозиція не тільки для власників власних торгових точок, а й для роздрібних покупців. Оскільки, таким чином ви можете принести потрібну користь, безтурботний затишок і чудову красу не тільки в своє життя, але й в життя своїх рідних та друзів, подарувавши їм чудовий плед флісовий від виробника Махровий світ.

viber