Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Покривала стьогані - елегантні прикраси ліжок і диванів

Покривала стьогані - елегантні прикраси ліжок і диванів

М'які меблі у вітальні та ліжко у спальній кімнаті мають особливе значення при створенні гармонійного інтер'єрного рішення. І від того, у що вони "одягнені" залежить загальний дизайн приміщення. Ось чому так важливо підібрати правильне оздоблення для улюбленого диванчика і для спального ложе. Одними з кращих варіантів, які пропонує текстильна промисловість є покривала стьогані. Чому?

По-перше, за допомогою таких виробів можна зробити інтер'єр кімнати завершеним, надавши йому нотку розкішності і пишності. По-друге, вони допомагають створити в будинку атмосферу безтурботного затишку, яка сприяє повноцінному розслабленню і приємному відпочинку. І по-третє, покривала стьогані виконують безліч практичних функцій: захищають постільну білизну від шерсті домашніх тварин, служать як килимок і навіть використовуються як плед мікрофібра.

Покривала стьогані. Які матерії виготовлення використовуються?

Найбільш популярними тканинами, з яких виготовляються покривала стьогані є:

  • Шовк. Це гіпоалергенне, безпечне для здоров'я полотно, що відрізняється особливою м'якістю і неймовірною розкішністю. Однак, шовкові покривала стьогані вартують дуже дорого і потребують бережливого догляду.
  • Мікрофібра. Дуже часто оптом покривала стьогані такого типу вирішують придбати. Адже вони зовні дуже схожі на хутряні пледи. Крім того, такі вироби невибагливі в догляді і протягом тривалого часу не втрачають свій первинний вигляд.
  • Сатин-жаккард. Покривала стьогані з такого матеріалу відносяться до категорії дорогих. Адже за рахунок спеціального переплетення ниток, на них можуть зображуватися різноманітні красиві малюнки, здатні здивувати будь-кого. Крім того, вони не тільки красиві, але й досить зносостійкі і міцні.

Вибір певного матеріалу, з якого шиються покривала стьогані залежить в першу чергу від того, з якою метою буде використовуватися виріб. Для естетичних намірів цілком підходить варіант, створений на недорогій синтетичній основі. А для більш практичних цілей краще віддавати перевагу покривалам стьоганим з натуральних компонентів.

Оптом покривала стьогані від виробника Махровий світ

Ми раді повідомити, що в роздріб і оптом покривала стьогані ви можете придбати в нашому інтернет-магазині Махровий світ. Якщо ви шукайте один екземпляр для себе, кілька варіантів для себе і своїх близьких або велику кількість одиниць для подальшого перепродажу, ви прийшли за адресою!

Ми пропонуємо найвигідніші умови покупки пледів оптом: колосальний асортимент товарів, в тому числі і покривал стьоганих, високоякісність всіх представлених в каталозі виробів, привітність персоналу і високий рівень обслуговування, а також демократичні ціни і швидку доставку в будь-який регіон України!

viber