Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Набір рушників на подарунок

Набір рушників на подарунок

Рушники відносяться до домашнього текстилю та мають важливе функціональне значення для людини. Вони різняться за призначенням та способом застосування. За мірками гігієни ці вироби мають індивідуальний характер і призначені лише для конкретного користувача. Саме тому актуально вручити набір рушників на подарунок – для такого презенту завжди знайдеться застосування.

Чому такий актуальний набір рушників на подарунок

Текстиль, який використовується для витирання, ніколи не буде зайвим у будинку. Кожен член сім'ї має індивідуальний набір, який обов'язково включає:

Крім того, в будинку мають бути в достатній кількості рушники, пляжні, декоративні. Також потрібно мати запасні вироби для гостей. Оскільки такі речі потрібно регулярно прати та міняти, кожен комплект обов'язково має дублюватися.

Бажано розрізняти рушники за кольором, малюнком або вишитим візерунком, щоб кожен член сім'ї мав своє власне приладдя для гігієни і не плутав з іншими. Тому набір рушників на подарунок для окремої людини виконаний в одному кольорі та стилістиці.

Звідки пішла традиція дарувати набір рушників на подарунок

Набір турецьких рушників Merzuka

Рушники мають сакральне значення. Вони служили обов'язковою частиною посагу нареченої, їх використовували у різних обрядах – хрещенні, сватовстві, весіллі. Досі важливе обрядове значення має вишитий домотканий рушник, який дарують під час заручення та викладають перед молодятами після реєстрації шлюбу. Маленькій дитині під час обряду хрещення дарується спеціальна крижма.

Родичам та дорогим гостям прийнято подавати спеціально вишитий рушник як дар кохання та поваги. Вишитими рушниками прикрашали ікони та важливі місця за святковим столом.

Традиція подавати набір рушників на подарунок триває і є актуальною з нагоди таких сімейних свят, як весілля, ювілей, іменини, народження дитини.

Як вибрати набір рушників на подарунок

Кожен дарувальник хоче, щоб його подарунок сподобався та приносив користь. Якщо ви вирішили купити набір рушників на подарунок , слід звертати увагу на:

  1. Колір. Рушники мають бути такого відтінку, який відповідає смакам того, кому призначено подарунок. Чоловіки, воліють темні кольори, жінки ніжніші, а дітям подобаються яскраві рушники.
  2. Візерунок. Часто текстиль прикрашається вишивкою, яка вносить особливу особливість у виріб. Якщо підібрати гарні рушники у подарунок з візерунком, які можуть мати для людини особливе значення, такий подарунок надовго залишиться у пам'яті.
  3. Якість. Вивчіть склад виробу, його властивості та відповідність заявленим розмірам, а також стійкість до багаторазових прань. Вибирати вироби потрібно тих брендів, які зарекомендували себе якістю виробів.

Купити гарні набори рушників можна в інтернет-магазині "Махровий Світ" від перевірених та якісних виробників домашнього текстилю.

Якими можуть бути комплекти рушників у подарунок

Є багато різновидів подарункового текстилю. Щоб вибрати ідеальний набір рушників на подарунок, слід знати, які бувають подарункові комплекти:

  • індивідуальний набір рушників для душу та особи – із двох виробів одного кольору відповідного розміру;
  • сімейний комплект з рушників однакового розміру та фактури, що відрізняється за кольором;
  • набір кухонних рушників – бавовняних чи махрових;
  • набір банних рушників у подарунок .

Банний комплект може включати великий рушник для сауни, маленький рушник для обличчя, тапочки, шапочку.

Комплекти рушників у подарунок в інтернет-магазині “Махровий світ”

Набір рушників віяло

Тим, хто шукає комплекти рушників у подарунок, слід скористатися послугами інтернет-магазину “Махровий світ”, який спеціалізується на продажу виробів домашнього текстилю в Україні . На сайті магазину ви можете придбати комплекти рушників у подарунок наступної якості:

  • махрові - з тканини , покритої ворсом, який добре вбирає вологу, приємний для тіла, гіпоалергенний, з відмінними властивостями терморегуляції;
  • бавовняні - міцні, довговічні вироби, які чудово вбирають воду, екологічні;
  • бамбукові – з екологічно чистого матеріалу, приємного для тіла, гіпоалергенного та антибактеріального;
  • з мікрофібри - матеріал створений з натуральної сировини, має чудові гігроскопічні якості, екологічний і не деформується при пранні.

Великий асортимент інтернет-магазину "Махровий світ" дозволить підібрати оригінальний подарунок рушник, який принесе задоволення і служитиме імениннику довгий час.

Ви можете вибрати індивідуальний комплект, дитячий або сімейний набір гарного забарвлення та з різноманітними малюнками. У продажу магазину є кухонні рушники, банні комплекти, вироби для душу та обличчя. Тим, хто хоче купити набір рушників на подарунок відмінної якості, пропонуються вироби із Туреччини від виробника зі світовим ім'ям. Розміри відповідають загальноприйнятим стандартам.

Доставка наборів рушників по Україні

Щоб вибрати та купити набір рушників на подарунок з доставкою по Україні, достатньо зайти на сайт інтернет-магазину “Махровий Світ”. Чудовий асортимент та ціни задовольнить запити будь-якого покупця. Зробити швидкий вибір відповідного товару можна, скориставшись спеціальними фільтрами.

Додавши товар у віртуальний кошик, вкажіть місто проживання, зручне для вас відділення "Нової Пошти" та номер свого мобільного телефону. Співробітник магазину зв'яжеться з вами, щоб уточнити деталі замовлення. Покупець може розраховувати на хорошу консультацію та допомогу у підборі товару.

Відправлення товару провадиться в максимально стислий після замовлення термін. Вартість доставки відповідає поштовим тарифам. Сплатити товар можна відразу на сайті або після отримання товару післяплатою.

viber