Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Лляні кухонні рушники - відмінна ідея

 Лляні кухонні рушники - відмінна ідея

Рушники для кухні - це предмет домашнього текстилю, який щодня використовується кожною господинею. Саме завдяки використанню кухонних рушничків процес приготування їжі та нових кулінарних шедеврів стає більш комфортним та приємним. Витерти мокрі руки чи вимитий посуд, протерти стільницю чи взятись за гарячу каструлю - застосування у побуті рушників для кухні може бути самим різноманітним. Мабуть, саме тому ці вироби швидко забруднюються, зношуються і втрачають свій первинний вигляд. Що ж робити?

Ми пропонуємо вам придбати текстильні вироби, які будуть більш довговічними та практичними - лляні рушники для кухні.

Купити рушники для кухні із льону - відмінна ідея

Про рушники для кухні із льону можна складати легенди, настільки вони хороші. Їх переваги вражають:

  • Зносостійкість і довговічність. Ці якості найкраще описують матеріал льон. Якщо ви мрієте знайти кухонний текстиль, який буде служити вам вірою і правдою кілька років, то вам неодмінно потрібно замовити лляні кухонні рушники оптом. Ці вироби неймовірно зносостійкі, адже витримують навіть дуже часті прання і не втрачають при цьому свій красивий вигляд.
  • Гігроскопічність. Рушники для кухні з льону добре вбирають вологу, дійсно насухо витираючи виріб. При цьому такий кухонний рушничок не залишатиме ворсинки тканини на поверхні мокрого посуду, навіть якщо мова йде про скляні вироби.
  • Невибагливість у догляді. Лляні рушники для кухні не потребують особливого догляду. Господині можуть сміливо прати їх у пральній машинці при високих температурах та при максимальних обертах, відбілювати їх та здійснювати інші процедури.
  • Антисептичні властивості. Такі рушники для кухні мають антибактеріальний ефект, що дуже важливо для простору кухні. Коли ви витираєте посуд лляним рушником, ви знищуєте зайві бактерії, які знаходяться на поверхні посуду. Такий текстиль - справжня знахідка для тих, у кого в будинку живуть маленькі діти.
  • Естетичність. Сучасні дизайнери постаралися наблизити непомітний зовнішній вигляд льняного полотна до ідеалу. Саме лляні рушники для кухні найчастіше задають тон кухні, використовуючись у таких популярних напрямках дизайну, як прованс або етно.

Де купити рушники для кухні?

Якщо ви бажаєте придбати рушники для кухні, то вам варто завітати на офіційний сайт компанії Махровий світ. Ми пропонуємо увазі своїх покупців величезний асортимент якісного домашнього текстилю за найбільш вигідними цінами. Тому, у нас ви зможете вигідно придбати вафельні, махрові та лляні рушники оптом.

viber