Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Махрові банні рушники, як елемент інтер'єру в номері готелю

 Махрові банні рушники, як елемент інтер'єру в номері готелю

Правильний підхід при плануванні готельного бізнесу базується на продумуванні найдрібніших і незначних, на перший погляд, деталей. На плечі підприємців покладаються серйозні обов'язки. Потрібно створити якісні та комфортні умови проживання, щоб вимоги навіть найвимогливіших гостей були задоволені. Як це зробити?

Існує безліч способів продемонструвати гостям свою турботу про них. Підбір досвідченого і привітного персоналу, оформлення апартаментів і, звичайно ж, наповнення номерів хорошим текстилем. Купити якісні рушники для готелів оптом - дуже важливо. Адже від них залежить правильне враження, почуття комфорту і готовність відвідувача повернутися знову. Уявіть, як людям буде приємно після прийому ванни або душу закутатися в м'який рушник в номері готелю. А що якщо лазневі текстильні вироби використовувати в інтер'єрі готелю? Наприклад, скласти лебеді з рушників в готелі?

Фігури з махрових рушників в готелях

Лебеді з рушників в готелі - це головна ознака хорошого тону і спосіб висловити свою щиру повагу. Уявіть. Постояльці йдуть на сніданок, а коли повертаються бачать на ліжку красиво складені рушники в номері готелю. Про що вони подумають? Можливо, вони будуть приємно здивовані таким незвичайним атрибутом. Може, їх не здивує така подача. Але, в будь-якому випадку, вони відчують вашу привітність і гідно оцінять якість обслуговування.

Лебеді з рушників в готелі - це відмінний спосіб вдало прикрасити простір інтер'єру, створити в приміщенні затишну атмосферу, викликати у постояльців позитивні емоції і подарувати їм незабутні спогади. Вплинути на сприйняття відвідувачів допоможуть не тільки лебеді з рушників в готелі. Здається, це не новина для більшості людей. Але існують і інші варіанти фігур з рушників в готелях:

  • Слони з квітами в хоботі.
  • Восьминоги.
  • Черепахи.
  • Динозаври.
  • Кролики.

Якщо лебеді з рушників в готелі - це нотка романтики для сімейних пар і молодят, то такі фігури з рушників в готелях - стануть приємним сюрпризом для кожної дорослої людини і маленької дитини. Тому, візьміть ці ідеї собі на замітку.

Качественные полотенца

Лебеді з рушників в готелі - родзинка в інтер'єрі

Майстерно складені лебеді з рушників в готелі не принесуть радість вашим гостям, якщо якість запропонованого текстилю буде бажати кращого. Щоб дійсно забезпечити абсолютний комфорт своїм гостям, замовляйте махрові рушники сімейні набори на офіційному сайті mahra.com.ua. Наша компанія співпрацює з відомими світовими виробниками і пропонує їх доброякісну продукцію за доступними цінами.

viber