Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як і де зберігати кухонні рушники?

Як і де зберігати кухонні рушники?

Кожна господиня знає, що всі без винятку предмети на кухні повинні мати своє місце. Правильно організований простір дає можливість без труднощів знаходити і використовувати необхідні фартухи, прихватки, кухонні рушники та інші важливі атрибути. Але як преобразити свій кухонний простір, зробити його більш функціональним і привабливим? У цьому допоможуть такі корисні аксесуари, як органайзер для кухонних рушників. Про цю річ ми і підготували для вас статтю.

Якими бувають тримачі для кухонних рушників?

Набори кухонних рушників незамінні. Щодня вони використовуються для витирання рук, посуду. меблів і техніки під час приготування їжі. Тому, вони повинні зберігатися в зручному та доступному місці, щоб завжди бути під рукою. В такому випадку стане в нагоді органайзер для кухонних рушників. Існують такі його різновиди:

  • Звичайний гачок або тримач для кухонних рушників у вигляді дверної ручки дуже простий і зручний у використанні. Не займає багато місця і може бути встановлений як на стіні, так і на дверях.
  • Довгі рейлінги, які встановлюються на кухонних меблях. На них можна розвісити вологі вафельні або махрові рушники для кухні та просушити.
  • Тримачі рушників у вигляді маленьких поличок дозволяють акуратно скласти рушники, які не використовуються дуже часто.
  • Органайзер для кухонних рушників у вигляді дерев'яної драбини або спинки старих стільців підійде для інтер'єрів в стилі прованс.

Для економії місця невикористовувані набори кухонних рушників краще зберігати на дальній поличці в шафці. А щоб максимально ефективно використовувати кухонне приміщення, можна використовувати різні приховані пристосування в кухонних гарнітурах.

Качественные полотенца

Органайзер для улюблених кухонних рушників - важлива частина інтер'єру!

Кухня - це місце, де кожен день збирається вся родина. Тут насолоджуються кулінарними шедеврами, проводять сімейні застілля, переглядають улюблені телешоу або просто розмовляють по душам за чашкою чаю. Тому, дуже важливо створити в цьому приміщенні затишну атмосферу і гарний дизайн. У цьому допоможе органайзер для кухонних рушників і, звичайно ж, самі рушники. Вибирайте красиві і якісні вироби на офіційному сайті mahra.com.ua. Кухонний текстиль, який ми вам пропонуємо буде постійно вас радувати!

viber