Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Дитячі пледи

Дитячі пледи

Дитячі пледи – необхідний елемент дитячої, запорука гармонійного розвитку малюка, символ затишку! Це річ на всі випадки життя, яке зігріває та заспокоює дитину, прикрашає інтер'єр, радує батьків!

Плед є універсальним текстильним виробом, адже його можна:

  • використовувати як покривало;
  • розстелити підлогу для ігор;
  • використовувати як ковдру;
  • накинути на столик або прасувальну дошку, щоб створити будиночок-намет.

Ще одна важлива функція пледа – привчання малюка до ладу. Йому точно сподобається застилати постіль ошатним пледом з улюбленими героями мультфільмів.

Відмінності пледів для дітей

Сьогодні в магазинах можна знайти пледи для дітей в широкому асортименті , які відрізняються один від одного:

  • якістю та щільністю матеріалу;
  • розмірами;
  • забарвленнями;
  • фактурою;
  • принтами та візерунками;
  • декоративними елементами.

Купуючи дитячі пледи, важливо враховувати всі ці характеристики, щоб хлопчик чи дівчинка залишилися задоволені покупкою та використали плед для відпочинку та своїх ігор.

Матеріали дитячих пледів

Дитячий плед

Сучасні виробники шиють дитячі пледи з різних матеріалів. Головне, що враховується при виборі тканини, – її якість та безпека для дітей. Найкращим варіантом є натуральний гіпоалергенний текстиль, який добре пропускає повітря, вбирає вологу, м'який і приємний на дотик. Такі властивості мають бавовну, фліс, фланель, мікрофібру, шерсть. Схожими характеристиками відрізняються і вироби із сумішевих тканин, але вони практичніші і служать довше. Завдяки штучним (віскоза) і синтетичним (поліестер) волокнам дитячі пледи набувають довговічності. Проте назвати текстиль якісним та підходящим для дитини можна лише у тому випадку, якщо у його складі міститься не більше ніж 50% синтетичних добавок.

Влітку актуальні моделі з бавовни, восени та навесні – вироби з флісу та мікрофібри, а на зиму краще придбати плед із плюшу або велюру. Малюк буде із задоволенням кутатись у теплу м'яку тканину, слухаючи мамину казку, або завертати в нього улюблені іграшки, щоб вони не замерзли холодного дня. Дитячі пледи – плюшеві та флісові – найкраще рішення для квартир, де завжди прохолодно!

Як вибирати пледи для дітей

Купівля пледу до дитячої кімнати – ціла подія для дитини. І він обов'язково захоче в ньому взяти участь, щоб вибрати гарне забарвлення і відповідний розмір.

У магазинах України можна знайти дитячі пледи зі стандартними параметрами: 70 х 100, 80 х 110 або 90 х 120 см, призначені для новонароджених, а також 100 х 150, 110 х 140 або 130 х 160 – для хлопчиків та дівчаток. Більші дитячі пледи підійдуть підліткам, які люблять затишок не менше, ніж малюки.

Вибираючи плед, важливо враховувати сезонність. Для літа актуальні моделі із тонких та максимально натуральних матеріалів. На зиму та міжсезоння підійдуть вироби з м'яких затишних тканин. Дитячі теплі пледи допоможуть малюкові зігрітися і швидше заснути, якщо в кімнаті прохолодно.

Головні ознаки якісних пледів для малюків:

  • не линяють під час прання;
  • не електризуються;
  • відрізняються гіпоалергенністю;
  • пропускають повітря;
  • пофарбовані в приємні пастельні кольори («отруйних» кольорів краще уникати);
  • приємні, м'які на дотик.

Також діти звертають увагу на колір та малюнок пледу. Хлопчикам до вподоби тема транспорту, комп'ютерних ігор та супергероїв, дівчатка віддають перевагу принцесам, єдинорогам, тістечкам і вбранням. Ці принти зроблять дитячі пледи найбажанішою покупкою вашого малюка!

Крім того, важливо, щоб виріб для дитячої кімнати був безпечним. І йдеться не лише про гіпоалергенні властивості тканини. Важливими є і декоративні деталі: кисті, помпони, бахрома, гудзики та нашивки. Чим менший вік дитини, тим мінімалістичнішим повинен бути його плед. Краще вибрати просте полотно без жодного декору.

Як доглядати за дитячим пледомДитячий плед

Дитячі пледи – речі, які постійно використовуються малюками та батьками. І надовго зберегти їхній первісний вигляд – нездійсненне завдання. Проте правильний догляд та наші рекомендації допоможуть продовжити термін служби улюбленого пледу:

  • обов'язково читайте рекомендації на бірці, особливо у тому випадку, якщо у складі виробу є синтетичні волокна;
  • правила прання, сушіння, прасування виробів також вказані на ярлику виробника;
  • дитячі пледи з вовни, фланелі, флісу та штучного хутра краще прати в режимі делікатного прання, а окремі вироби – руками;
  • прати необхідно рідкими засобами та користуватися кондиціонером;
  • плями слід виводити засобами, що не містять хлор;
  • вироби з бахромою краще зв'язувати вузлом перед пранням, щоб потім вони не плуталися;
  • не слід сушити плед на мотузці для білизни і батареї, щоб уникнути заломів і деформації полотна;
  • найкращий спосіб сушіння покривав у розкладеному вигляді на горизонтальній поверхні.

Зазвичай пледи не гладять, але якщо цей виріб з бавовни або іншого натурального матеріалу, який мнеться, можна пройтися по ньому гарячою праскою з виворітного боку!

Де придбати дитячі пледи

Якщо ви не знаєте, який плед вибрати в подарунок дитині – плюшевий чи бавовняний, з нейтральним забарвленням або з оригінальним принтом, великого або середнього розміру, заходьте в наш магазин. Тут ви побачите широкий асортимент не тільки пледів, але й інших товарів для дитячої, таких як дитячі ковдри, покривала, рушники, постільна білизна та багато іншого.

Легкі літні, плюшеві зимові, спокійні пастельні, яскраві казкові та фантазійні – такі дитячі пледи стануть окрасою будинку чи квартири, де мешкають маленькі непосиди. Товари, представлені в нашому інтернет-магазині, не лише зручні, а й якісні. Їх приємно взяти із собою на відпочинок, на пляж, пікнік або використати як покривала у машині. Вони прості у догляді, чудово зберігають своє забарвлення та первісний привабливий вигляд. Ви завжди можете звернутися за консультацією до наших менеджерів та підібрати те, що вам потрібно.

viber