Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Що потрібно знати, перш ніж вибирати набір кухонних рушників

Що потрібно знати, перш ніж вибирати набір кухонних рушників

Кухня - одна з головних кімнат у кожному будинку, адже саме тут вся сім'я збирається на сніданок, готується до нового дня і обговорює новини ввечері за вечерею. Набір кухонних рушників не тільки допоможе утримувати приміщення в чистоті і порядку, але також красиво доповнить інтер'єр кімнати.

Різновиди виробів за призначенням

У процесі приготування їжі регулярно доводиться контактувати з гарячими предметами, протирати поверхні, руки і посуд. Тому набір кухонних рушників - незамінний в будинку помічник.

З огляду на кількість завдань, які необхідно виконувати на кухні, одного рушника для цього очевидно недостатньо. Краще, щоб виробів було кілька. Таким чином, кожен предмет буде виконувати покладену на нього функцію. В основному застосовуються рушники для таких цілей:

  • для промокання рук;
  • для посуду;
  • для робочої поверхні;
  • для обіднього столу.

Набір рушників для кухні повинен володіти такими характеристиками:

1. Здатністю добре вбирати вологу. Гігроскопічність - найбільш важливий параметр при виборі рушників для кухні, тому як їх головне призначення - витирати мокрі поверхні.

2. Сталістю перед забрудненнями. Процес приготування їжі завжди супроводжується появою різних плям від бризок жиру, кипіння бульйону і т. д. Тому набір кухонних рушників повинен довго залишатися охайним і легко відпиратися.

3. Зносостійкістю. Вироби поганої якості швидко протираються і псуються. Тому щоб рушники служили довше, вони повинні бути хорошої якості.

Як вибрати набір кухонних рушників по типу тканини

Набір кухонних рушників з мікрофібриДля виготовлення рушників використовуються натуральні і синтетичні тканини. Саме від складу залежить швидкість зносу виробу, зручність і термін його експлуатації. Набір кухонних рушників може бути виготовлений з таких матеріалів:

  1. Бавовна (махра). Матеріал добре вбирає вологу, а головне - його можна прати при високих температурах, що дозволяє легко вивести будь-яке забруднення. Крім цього, махрові вироби відрізняються широким розмаїттям дизайнів і приємні на дотик.
  2. Льон. Лляні вироби характеризуються антибактеріальними властивостями, що дуже важливо в умовах кухні. Ця тканина дуже гладка і добре очищає поверхні. Набір кухонних рушників з льону прослужить тривалий проміжок часу.
  3. Бамбук. Найчастіше з цього матеріалу виготовляється набір банних рушників, кухонні вироби з бамбука зустрічаються рідше. Тканина відрізняється пористою структурою, що робить її гігроскопічно, зносостійкою і простою у догляді.
  4. Сатин. За зовнішнім виглядом тканина схожа на шовк. З сатину краще придбати подарунковий набір кухонних рушників, який буде використовуватися в якості декору. Тому як за прямим призначенням настільки делікатні вироби використовувати шкода.
  5. Мікрофібра. Найбільш популярний варіант рушників для протирання поверхонь, тому як вони відмінно вбирають вологу і полірують будь-який матеріал. Такий набір кухонних рушників прослужить довго і порадує господинь простотою догляду.

Класифікація виробів за формою і розміром

У набір кухонних рушників можуть входити квадратні, прямокутні і круглі вироби. Найбільшим попитом користуються перші два види рушників в таких розмірах (см):

  • 30х50;
  • 35х70;
  • 40х60.

Саме таких параметрів досить для зручного протирання ложок, тарілок, келихів та іншого кухонного начиння. До того ж висихають такі рушники швидше, ніж великі вироби.

Для декорування обіднього столу краще купити набір кухонних рушників круглої форми. Особливо добре, якщо принти на виробах будуть відповідати інтер'єру кімнати або їдальні. Рушники збільшеного розміру 45х70, 50х70 і 50х90 см, по відгуками господинь, зручні для промокання рук, просушування об'ємних каструль, листів і сковорідок. А маленькі серветки згодяться як для декору, так і в якості прихваток.

Типи рушників за способом виготовлення

Набір вафельних кухонних рушниківОсобливою популярністю користуються вафельні рушники, які найкраще справляються з вбиранням вологи. Такій назві вироби зобов'язані особливій техніці переплетення бавовняних волокон. Інші варіанти:

  1. Набивні. Відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, красивими принтами і високим ворсом. Більше підходять для прикраси інтер'єру.
  2. Махрові. В процесі виробництва таких рушників використовується переплетення ниток різної щільності. В результаті виходить створити вироби різних кольорів та щільності.

Що ж стосується кольору і оформлення, краще підбирати відтінок в залежності від стилю інтер'єру:

  1. У кухні під дерево відмінно виглядають білі, сірі, жовті, кремові і бежеві вироби.
  2. Для світлого приміщення більше підійдуть світло-блакитні, сріблясті, а також варіанти контрастних тонів.
  3. Якщо хочеться додати кухні монохромного настрою, підійдуть яскраві і барвисті рушники.

У стриманому інтер'єрі будуть доречно виглядати рушники із зображеннями міст, пейзажів або абстракцій. А напередодні свят можна прикрасити кухню за допомогою прихваток з тематичними малюнками крашанок, новорічних оленів і т. Д.

«Махровий світ»: рушники оптом і в роздріб за кращими цінами

Інтернет-магазин пропонує великий вибір кухонних рушників з перерахованих вище видів тканин, які можна придбати оптом і в роздріб. Компанія налагодила співпрацю з перевіреними виробниками, продукція яких відзначається високою якістю. Для виготовлення рушників використовуються матеріали з Туреччини і Європи.

Замовлення можна оформити на сайті через кошик або ж зв'язавшись з менеджером по телефону. Консультант допоможе з підбором комплектів і відповість на всі питання. Широкий вибір варіантів і діапазон цін дозволяють кожному клієнту зробити приємну і вигідну покупку. Інтернет-магазин «Махровий світ» здійснює доставку по Україні провідними транспортними компаніями, щоб покупці могли отримати своє замовлення максимально швидко.

viber