Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Склад рушника - все, що потрібно знати

Склад рушника - все, що потрібно знати

Ми регулярно оновлюємо лазневі приналежності, адже це речі якими кожен користується щодня після розслабляючого душа, гарячої ванни, купання в морі або басейні. Саме тому, ми розповімо вам про склад рушників. Ця інформація допоможе вам вибрати з величезного асортименту високоякісний, довговічний і зносостійкий продукт.

Сучасний світ дивує нас своєю яскравістю і барвистістю. Раніше, звичайно, якість домашнього текстилю була гідною, але через бляклі тони і однотипність не викликала у нас таких бурхливих вражень. А на сьогоднішній день ми проходимо повз вітрини і зупиняємо захоплені погляди на строкатих і унікальних творіннях. Адже виробники надають покупцям різноманіття форм, кольорів, тканин для рушників. Заходиш в магазин і очі разбегаються. Як же зупинити свій вибір на одному атрибуті, який буде радувати не тільки привабливістю, а й добротністю? Необхідно розібратися в такому питанні, як склад рушника.

З чого роблять різні рушники?

Можна виділити кілька видів складу рушника. Кожен з них має переваги:

  • Махра - створюється з чотирьох ниток, сплетених таким чином, що на поверхні формуються тонкі петлі. Це надає пухнастості і приємного тактильного відчуття. До речі, воно вважається досить стійким до зношування, витримує майже 500 циклів прання. Це перетворює даний типаж в самий затребуваний і популярний.
  • Бавовна - абсолютно екологічна, гіпоалергенна. Такий склад рушника має більшу вартість ніж синтетичні варіанти, але термін служби відрізняється тривалістю.
  • Бамбук - має особливу ніжність дотику, антибактеріальні властивості, що не принесуть проблем навіть алергікам і астматикам. Його часто використовують для виготовлення пляжних рушників, оскільки сприятливо впливає на шкіру.
  • Льон - служить багато років. Володіє здатністю добре вбирати вологу, а ще забезпечує масажний і ліфтинговий ефект при застосуванні.
  • Модал - віскозне волокно, здатне надати рушнику м'якості і пишноти.

Коли ви вже визначилися зі складом рушника, треба звернути увагу на його розмір, рівномірність фарбування, обробку швів і країв. А після залишається тільки відшукати ідеал серед конкретних кандидатів.

Склад якісного рушника

Якщо ви шукаєте продукт, який можна буде вживати і насолоджуватися його хорошим станом довгі роки, то віддавайте перевагу максимально натуральним матеріалам з малим коефіцієнтом синтетики. Такі склади рушників ви знайдете в каталозі інтернет-магазину Mahra.com.ua. Ми також пропонуємо постільну білизну, ковдри, подушки і безліч інших товарів, які зроблять ваш будинок затишним. Чекаємо вас за покупками.

viber