Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Постільна 3D білизна: яскраві малюнки на будь-який смак

Постільна 3D білизна: яскраві малюнки на будь-який смак

Постільна білизна 3D - це стильний домашній текстиль, за допомогою якого вдасться розставити акценти в інтер'єрі і забезпечити собі комфортний сон. Досягається це за рахунок того, що чіткий і виразний малюнок можна отримати виключно на матеріалі високої якості. При правильному виборі комплекту 3D постільна подарує вам зручність і максимальний комфорт під час нічного відпочинку.

Використовувані тканини для пошиття білизни

Відповідальні виробники для виготовлення якісної продукції використовують міцну матерію, щільність якої складає не менше 120 г / м². Яскравий об'ємний малюнок, який є візитною карткою 3D комплекту, наноситься як на натуральні нитки, так і на синтетичні.

Вибираючи постільну білизну 3D , зверніть увагу на наступні матеріали:

  1. Сатин.
  2. Поплін.
  3. Бавовна.

Розглянемо характеристики кожної матерії більш детально.

Сатин - це натуральна бавовняна тканина з гладкою, ковзаючою поверхнею. Сатинова постільна білизна часто прирівнюється до шовкової по тактильним і візуальним характеристикам. Яскравий об'ємний малюнок правильно лягає на таку основу. При дотриманні технології виробництва візерунок не втрачає насиченості фарб навіть після численних прань. Переваги сатинового текстилю:

  1. Практичність. Гладкою і шовковистою є тільки зовнішня сторона. Ця особливість захищає простирадло від зісковзування з матраца.
  2. Висока зносостійкість. Досягається за рахунок великої щільності матерії.
  3. Доступна ціна. Постільна білизна 3D з сатину коштує дешевше шовкового, але трохи дорожче бязевих.

Найбільш популярні виробники сатинового текстилю з малюнками - Туреччина і Україна .

Інший популярний матеріал для пошиття постільної білизни - поплін. Представлений тип полотняного плетіння нагадує бязь. Виготовляється з 100% бавовни. Невеликі рубчики на поверхні матерії забезпечують правильне нанесення візерунка. Переваги поплінової основи:

  1. Міцність.
  2. Зносостійкість.
  3. Висока яскравість нанесених фарб.

Доглядати за такими комплектами легко, так як вони витримують велику кількість прань, не втрачаючи яскравості відтінків.

Постіль 3D з бавовни - одна з найбільш затребуваних на ринку. Популярність бавовняних комплектів обумовлена «дихаючими» властивостями натуральної матерії. Представлені комплекти пропускають повітря і швидко випаровують вологу, що дозволяє підтримувати нормальну терморегуляцію. Постільна білизна 3D на бавовняній основі довговічна та якісна.

Технологія нанесення об'ємного малюнка

Існує помилкова думка, що наявність великого малюнка або візерунка значно знижує якість текстилю. Якщо ви плануєте купити постільну білизну 3D, вибирайте продукцію, виготовлену з бавовни, сатину або попліну. Перераховані тканини відрізняються високою щільністю, тому при фарбуванні пігменти добре лягають на поверхню.

Наноситься зображення на постільну білизну 3D за допомогою таких дій:

  1. Фотопринт.
  2. Фотодрук.

При фарбуванні тканини особлива увага приділяється саме пігментів. Відповідальні виробники використовують якісні фарбувальні склади, які відрізняються не тільки стійкістю і яскравістю, але також і безпекою для людини.

Постільна білизна 3D : основні переваги

Популярність постільної білизни з малюнками серед покупців обумовлена ​​декількома перевагами подібних комплектів:

  1. Оригінальний і реалістичний принт.
  2. Щільна і якісна тканина (від дешевих варіантів з дуже тонкої матерії краще відмовитися, так як синтетична основа втратить яскравість вже після першого прання).
  3. Різноманітність малюнків.
  4. Приємна до тіла матерія, яка не викликає подразнення та алергії.
  5. Тканина з таким декором забезпечує повітрообмін.
  6. Зносостійкість і довговічність.
  7. Можливість перетворити інтер'єр.

Постільна білизна 3D - оригінальний подарунок, який напевно порадує одержувача. Якісна продукція відрізняється доступною вартістю і відноситься до середнього цінового сегменту.

Як доглядати за комплектом: рекомендації

Багато покупців переживають, що постільна білизна 3D швидко втратить яскравість кольору, тому потребує особливого догляду. Насправді правила прання аналогічні таким для речей з іншої тканини.

Основні рекомендації:

  1. Температура води під час прання не повинна перевищувати 30-40 ° C.
  2. Відмовтеся від порошку і гелю з отбеливающими властивостями.
  3. Допустимий віджимання - 400-600 оборотів.
  4. Після висихання прасування не потрібно.

Дотримання перерахованих рекомендацій дозволить надовго зберегти гарний зовнішній вигляд і властивості текстилю.

Як вибрати якісну постільну білизну 3D

На ринку постільних речей представлена ​​велика кількість моделей з синтетичних тканин, які не тішать своєю якістю. Низькопробний текстиль можна відрізнити за такими ознаками:

  1. Тонка тканина з невисокою щільністю. Піднісши матерію до світла, можна побачити, що вона напівпрозора.
  2. Малюнок на синтетичній основі виходить змазаним. При ближчому розгляді зображення видно розпливчасті краї.
  3. Присутній характерний хімічний запах барвників.

Якщо ви вибираєте товар в інтернет-магазині, уважно читайте склад. Якісна продукція виготовляється з натуральної тканини. Допускається незначні домішки полікоттону або мікросатину. Стандартна щільність - 120 г/м².

Затребувані розміри

При виборі комплекту найкраще орієнтуватися на такі різновиди:

  1. Полуторний. Фактично це односпальний комплект, який відмінно підійде не тільки дорослому, але також підлітку і навіть маленькій дитині.
  2. Євростандарт. Така постільна білизна 3D поступово витісняє класичні двоспальні набори, оскільки в Єврокомплекті передбачено чотири наволочки.

Менеджер магазину «Махровий світ» безкоштовно допоможе підібрати комплект безпосередньо під розміри вашої ліжка. Великий асортимент текстилю дозволяє придбати продукцію в різноманітній стилістиці.

viber