Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушники з мікрофібри: види, плюси і мінуси

Рушники з мікрофібри: види, плюси і мінуси

Зовсім недавно в життя багатьох людей "увірвалися" рушники з мікрофібри і відразу ж завоювали широку популярність, підкоривши серця і домогосподарок, і спортсменів, і мандрівників, і автолюбителів. У чому ж криється причина? Все просто. Ці текстильні вироби мають масу переваг і завдяки цьому можуть використовуватися в різних цілях:

  • Спорт. Дуже часто рушники з мікрофібри цінуються плавцями, адже з їх допомогою можна швидко і ефективно висушити тіло.
  • Туризм. У поході рушнички здаються надмірністю, адже займають додаткове місце і важать чимало. Але тільки не спортивні рушники з мікрофібри. Такі вироби відрізняються легкістю і компактністю, а також сохнуть навіть у складеному вигляді.
  • Клінінг. Багато господинь також оцінили кухонні рушники з мікрофібри, за допомогою яких можна легко робити прибирання в кухні або у ванній кімнаті. За рахунок матеріалу з неймовірно тонких волокон, такі текстильні вироби відмінно підходять для витирання вікон, дзеркал, холодильників і інших предметів, на яких можуть залишатися розводи.

З огляду на вищесказане, зовсім не дивно, що рушники з мікрофібри так популярні в різних колах суспільства. Якими ще перевагами вони володіють? Давайте дізнаємося разом.

Кухонні і спортивні рушники з мікрофібри. Головні особливості

Мікрофібра - це сучасний синтетичний матеріал, який являє собою переплетені між собою волокна полімерів, товщина яких складає всього лише кілька мікрометрів. Завдяки такій структурі рушники з мікрофібри відрізняються такими перевагами:

  • Відмінна гігроскопічність. Вироби з мікрофібри нагадують губку, адже здатні дуже активно вбирати вологу, жир або бруд і розподіляти її по всій поверхні тканини.
  • Простота в догляді. Крім того, від плям відіпрати кухонні рушники з мікрофібри зовсім не складно. Можна прати їх вручну або за допомогою машинки в щадному режимі.
  • Легкість сушки. Рушники з мікрофібри дуже швидко висихають і, на відміну від натуральних матерій, їм не властивий неприємний "затхлий" запах.
  • Приємні тактильні властивості. На дотик рушники з мікрофібри неймовірно м'які і ніжні.
  • Практичність і довговічність. Навіть після численних прань спортивні рушники з мікрофібри не втрачають колір, не деформуються, не скачуються і не линяють, що дозволяє прати рушники з мікрофібри з іншими за кольором речами.

Так само, як і будь-яка річ, рушники з мікрофібри мають свої недоліки. Але їх небагато і вони з лишком перекриваються вищепереліченими достоїнствами. По-перше, вони накопичують статичну електрику. По-друге, їх не можна піддавати тепловій обробці і гладити праскою. По-третє, такі вироби можуть викликати алергію.

Де купити рушники з мікрофібри?

Якщо ви бажаєте придбати спортивні рушники з мікрофібри або рушники для кухні оптом, тоді ви прийшли за адресою. У нашому інтернет-магазині Mahra представлений високоякісний домашній текстиль за доступною ціною. Ви можете переконатися в цьому самі, вивчивши наш каталог або прочитавши відгуки наших покупців.

viber