Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушники для новонародженних: що потрібно знати про текстиль для малюка

Рушники для новонародженних: що потрібно знати про текстиль для малюка

Рушник для новонароджених - це гігієна і здоров'я чутливої шкіри малюка. М'якість і натуральність підстави - перші критерії, за якими варто вибирати текстиль для новонародженого. Важливо, щоб виріб швидко вбирав вологу і зігрівав дитину. У каталозі інтернет-магазину «Махровий світ» ви зможете вибрати і купити рушники для новонароджених оптом. В асортименті зібрані різноманітні моделі текстилю, які підійдуть для купання та інших гігієнічних процедур. Товар від виробників представлений в упаковках. Ви зможете вибрати і придбати текстиль у всіх розмірах.

Характеристики текстилю

Рушник для купання новонароджених має бути м'яким, практичним і гіпоалергенним. В цьому випадку водні процедури не принесуть незручності малюкові. Важливо, щоб рушник не був занадто яскравим. Краще вибирати продукцію природних відтінків.

Переваги товару з каталогу

  • Рушник для новонароджених виготовляється з 100% бавовни. Матеріал - повністю безпечний для шкіри немовляти. Будь-яке фарбування текстилю виконується виключно екологічними барвниками без токсичних смолистих добавок.
  • Продукція не втрачає свій вигляд і характеристики навіть після тривалих циклів прання. Вона не вимагає серйозного догляду і легко адаптується до високих температур, що дозволяє очищати поверхню від найсерйозніших забруднень.
  • У складі виробів відсутні грубі волокна. Витирання не дратує ніжну шкіру малюка. Після використання виключається поява почервоніння.
  • Махрові рушники можна використовувати для поліпшення циркуляції крові, так як тканина з дрібними ворсинками забезпечує масажний ефект. При цьому матеріал дихає, захищаючи малюка від потіння і перегрівання.

Рушники для новонароджених, які представлено в каталозі, сприятливо впливають на шкірні покриви маляти. Дитина після купання відчуває себе комфортно і затишно, так як йому не страшні протяги і холод.

Моделі дитячого текстилю

Туреччина і Україна - основні виробники продукції такого типу. Для комфорту виробники розробили оригінальні моделі. Сучасний рушник для новонароджених виконує не тільки свою першорядну роль, а й виступає в якості халата.

Основні різновиди виробів

  • Класичні. Невеликий рушник, в який легко можна укутати малюка. Він м'який з простроченими краями. При цьому ворс - невеликий і приємний до тіла. У ньому немає грубих частинок.
  • Рушник з куточком для новонародженого. Виріб з капюшоном, який служить і халатом одночасно.
  • З рукавичкою. Товар для самих маленьких, підходить для використання з перших днів життя.

При виборі звертайте увагу на склад. Важливо, щоб матеріал був натуральним. Текстиль повинен добре поглинати вологу і швидко висихати. При цьому важливо, щоб шкіра дихала, а не потіла.

viber