Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Підліткова постільна білизна. Головні правила вибору

Підліткова постільна білизна. Головні правила вибору

Підліткова постільна білизна - це комплект, що відрізняється від дорослих наборів різноманітністю яскравих принтів, зображеннями супергероїв улюблених фільмів та книг, мультфільмів аніме, цікавими візерунками. У підлітковому віці діти мають свої власні сформовані інтереси і тому можуть самостійно віддавати перевагу тому чи іншому варіанту. Для них цей вибір стає способом самовираження, відображенням їх характеру. Тому якщо батьки планують придбати постіль для підлітків, їм необхідно порадитися з дітьми для яких ця покупка здійснюється та опиратися на їхню думку.

Як вибрати постільну білизну на односпальне ліжко?

Розмір

Зазвичай постільна білизна для підлітків купується на ліжко або диван, призначений для однієї людини. Тому комплекти мають такий же розмір, як і полуторна постіль: простирадло 150х214, підодіяльник для полуторної ковдри 143х210, наволочка 50х70.

Хочеться звернути вашу увагу на те, що ви можете купити постільну білизну для підлітків недорого в комплекті з однією наволочкою розміром 50х70 або 70х70. Не всі комплекти мають кілька розмірів наволочок на вибір, тому вибирайте підходящі саме вам комплекти.

Характеристики і властивості

Серед вимог, які пред'являються до постелі для підлітків важливим є не лише цікавий дизайн, але й натуральна тканина. Тому, ми рекомендуємо віддавати перевагу перевіреним виробникам, які виготовляють відмінну постільну білизну для підлітків.

Звертайте свою увагу на такі критерії:

  • 100% використання натуральних волокон. Провідні виробники шиють текстильні вироби із таких матеріалів, як бязь, сатин, бавовна та поплін. Ці матерії м'які, швидко вбирають вологу, не потребують особливого догляду. Постільна білизна для підлітків із таких тканин не буде парити в літню пору, а взимку добре зігріє.
  • Виготовлення на професійному текстильному обладнанні. Купуючи якісну постільну білизну для підліткових ліжок, ви можете бути впевнені у тому, що на ній немає кривих швів, ниток, що стирчать та інших браків.
  • Використання безпечних барвників. Часто дешева постільна білизна для підлітків линяє не лише під час прання, але й під час експлуатації. Це означає, що фарба, використовувана при пошитті виробу, є токсичною. А це небезпечно для здоров'я дитини. Обирайте трішки дорожчі моделі від надійних виробників.

Де купити постільну білизну для підлітків?

Величезний асортимент високоякісного домашнього текстилю ви побачите в інтернет-магазині Махровий світ. Тут ви неодмінно зможете підібрати та придбати постільну білизну оптом або в роздріб, яка сподобається не лише вам, але й вашій дитині.

viber