Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Купити якісні ковдри оптом значно дешевше, ніж в роздріб

Купити якісні ковдри оптом значно дешевше, ніж в роздріб

Купити ковдру - розумне рішення. Адже це найголовніший аксесуар будь-якої спальні, який забезпечує ніжні і приємні обійми щоночі, неймовірне тепло і міцний, здоровий сон. Але для того, щоб ви і друга половинка кожен день відмінно висипалися, прокидалися бадьорими і в піднесеному настрої, необхідно правильно підібрати таке творіння. У нашому інтернет-магазині "Махровий світ" представлені різні ковдри оптом. Але якщо ви сумніваєтеся в своїх потребах і побажання, то наші фахівці допоможуть вам знайти найбільш підходящий варіант і ви купите ковдру, простирадла і підодіяльники, які будуть щодня вас радувати протягом багатьох років.

Купити якісні ковдри оптом значно дешевше, ніж в роздріб

На нашому сайті в наявності вироби різних розмірів: двоспальні, полуторні, євро-розміри. Так що, ви з легкістю зможете купити ковдру, що підійде саме для вашого ліжка. Що стосується наповнювача, то в даному розділі пред'явлені:

  1. 100% овчина.
  2. Силіконізоване волокно.
  3. Пух.

Користь вовни відома ще з давніх часів. Така ковдрочка не тільки гріє, а й має лікувальні властивості: заспокоює і прискорює одужання при застуді, усуває болі в суглобах. Здатність утримувати повітря дозволяє шкірі дихати, і передбачає оптимальну температуру тіла.

Серед синтетичних варіацій ми рекомендуємо купити ковдру з гіпоалергенним матеріалом, що не викликає алергічних симптомів, не має неприємного запаху і, завдяки невеликій вазі і м'якій поверхні, дає можливість розслабитися. Істотним достоїнством є те, що її легко можна прати в пральній машині і в ній не заводяться побутові кліщі, що дуже важливо при виборі для дітей і людей, схильних до алергії. Такі особливості не залишать байдужими тих, хто піклується про своє самопочуття.

Вивчивши наш асортимент, можна купити ковдру в одному екземплярі або відразу кілька.

Купуйте чудову ковдру - створіть затишок в своєму будинку

Ми пропонуємо купити ковдри, що гарантовано подарують вам і цілій сім'ї повноцінний відпочинок. Добре обраний домашній текстиль додасть вранці приплив енергії і сил. Оптові та роздрібні ціни напевно здивують вас доступністю. Здійснити покупку можна через корзину, або за вищевказаними номерами телефонів. Подбайте про здоров'я своїх близьких!

Крім того, щоб купити ковдру, зверніть увагу на інші категорії товарів, які можуть вас зацікавити: постільна білизна, турецькі рушники, пледи, покривала.

viber