Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як відіпрати рушники?

Як відіпрати рушники?

 

Неможливо навіть уявити кухню без кухонних рушників. З їх допомогою абсолютно кожна господиня витирає мокрі руки, видаляє забруднення, береться за гарячий посуд. Безумовно, таке інтенсивне використання призводить до швидкого виникнення брудних плям. Тому, дуже багатьох жінок цікавить відповідь на питання: "Як і чим відіпрати кухонні рушники в домашніх умовах?" Наша стаття допоможе вам дізнатися про найефективніші способи очищення і відбілювання кухонних рушників.

Прання кухонних рушників: руками або в машинці?

Існує безліч методів, які допоможуть позбутися від плям різного походження. Звичайно ж, в сучасному світі найбільш простим і універсальним є прання кухонних рушників за допомогою пральної машини. Однак, немає ніяких гарантій, що навіть при максимально високому температурному режимі плями зникнуть. Тому, ми поділимося з вами деякими порадами, які допоможуть заощадити ваші сили, час і нерви:

  • Сольовий розчин. Відіпрати кухонні рушники від найстійкіших цяток можна за допомогою звичайної солі. Потрібно всього лише розчинити її в холодній воді в правильній пропорції: на один літр - одна столова ложка. Замочіть рушнички в цій суміші на годину, а потім запустіть їх в пралку з порошком. Цей спосіб чудово виводить різні плями: від рослинного масла, від кави, від томатної пасти.
  • Господарське мило. Багато хто не знає чим відіпрати рушник від жиру. З цим легко впорається звичайне 72%-ве господарське мило. Натріть вологі рушники шматком мила. Покладіть текстиль в одноразовий пакетик, щільно зав'яжіть і залишіть на 10-12 годин. Потім виперіть рушники і добре прополощіть водою. Нагадаємо, що цей спосіб підходить виключно для різнокольорових рушників!
  • Відбілювач. Для того, щоб відіпрати кухонні рушники білого кольору від різних плям, потрібно в першу чергу замочити їх в гарячій воді із застосуванням сухого відбілюючого засобу і прального порошку. Зачекайте, поки вода стане холодною і після цього прополощіть рушники водою. Повірте, після такої процедури вони будуть як нові!

Часто навіть після прання кухонних рушників від них продовжує виходити неприємний аромат. Щоб раз і назавжди позбавитися від нього ми рекомендуємо використовувати оцет! Якщо ви перете вручну, то залийте вироби оцтовим 9-% розчином на кілька хвилин, а потім ретельно промийте їх водою і відразу розвісьте на свіжому повітрі. Якщо ж ви вирішили відіпрати кухонні рушники від запаху в пральній машинці, то налийте половину склянки оцту у відділ для рідкого кондиціонера. Коли настане етап полоскання, оцет потрапить в барабанний відсік і видалить запахи.

Тепер ви знаєте як відіпрати кухонні рушники?

Ми щиро сподіваємося, що були корисними і перераховані вище поради допомогли вам зрозуміти, як правильно відіпрати кухонні рушники. Однак, ви повинні розуміти, що все це - радикальні методи, які рано чи пізно приведуть до зносу домашнього текстилю. Тому, ми також радимо регулярно міняти рушники, щоб вони не встигли сильно забруднитися.

Заходьте в наш інтернет-магазин Махровый Світ і купуйте кухонні рушники оптом. Чим більше їх буде у вас, тим рідше вам доведеться користуватися кардинальними методами.

viber