Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Вибираємо рушник для обличчя правильно

Вибираємо рушник для обличчя правильно

Рушник для обличчя, як і великий банний, має бути в кожній ванній кімнаті. Це обов'язковий предмет щоденної гігієни. Він необхідний для м'якого промокання обличчя після вмивання, душу, миття голови. Щоб уникнути подразнень на шкірі, рушник для обличчя має бути максимально м'яким і комфортним у використанні.

Замовити такий текстиль турецького виробництва українці можуть в інтернет-магазині «Махровий Світ». Компанія реалізує рушники для обличчя оптом і в роздріб. Широкий вибір кольорів, висока якість пошиття і стійкість до зношування гарантовані.

Види і особливості продукції

Українці щодня використовують лицьові рушники після вмивання. Така продукція відрізняється хорошою гігроскопічністю, м'якістю і різноманітністю використовуваних для пошиття матеріалів. Виробники шиють рушники для обличчя як з 100% бавовни, так і зі змішаних тканин.

Найчастіше для виробництва цього виду домашнього текстилю використовується:

  • бамбук;
  • шовк;
  • мікрофібра;
  • модал;
  • бавовна.

Завдяки особливому плетінню ниток, м'які бавовняні вироби добре вбирають вологу. Вони відрізняються високою щільністю і порівняно швидко сохнуть. Вироби стійкі до зносу, не втрачають колір при пранні.

Як рушник для обличчя деякі споживачі використовують вироби з бавовняного вафельного полотна. Однак такий текстиль не підійде людям з чутливою шкірою і дітям. Альтернатива - рушник з мікрофібри або бамбука з м'яким ворсом.

Бамбук

Бамбукові рушники вбирають вологу вдвічі швидше, ніж бавовняні за рахунок цілісності ниток. Такий текстиль м'який, комфортний у використанні, володіє охолоджуючим ефектом і швидко сохне. До переваг бамбукових виробів відносять також бактерицидні властивості і гіпоалергенність. Рушники такого типу підійдуть дітям і власникам чутливої ​​шкіри.

Мікрофібра

Рушник для лиця мікрофібраЦе повністю синтетичний матеріал. Виготовлені з нього текстильні вироби відрізняються м'якістю, легкістю, компактністю. Рушники не займають багато місця в шафі або дорожній сумці. При цьому вони добре вбирають воду і швидко висихають.

Модал

Матеріал виготовляють із целюлози бука, сосни або евкаліпта. Він екологічно безпечний і не викликає алергічні реакції. Завдяки особливому плетінню ниток вироби з такої тканини відрізняються зносостійкістю і практичністю. Рушники з модала довго зберігають візуальну привабливість, легко перуться, добре вбирають воду і пропускають повітря.

шовк

Виготовлені з додаванням шовкових волокон лицьові рушники візуально привабливі, мають бактерицидний ефект. Вони досить м'які і ніжні, але непрактичні. Шовкові рушники погано вбирають вологу і липнуть до тіла.

Розміри виробів

Рушник для обличчя може відрізнятися не тільки за типом використовуваного матеріалу, а й за розмірами. Виробники домашнього текстилю пропонують використовувати після гігієнічних процедур вироби різних форматів:

  • 40 × 80 см;
  • 50 × 85 см;
  • 50 × 90 см;
  • 50 × 100 см.

Лицьовий рушник може бути і меншого розміру. Наприклад, 30 × 50 або 40 × 60 см. Текстиль для ванної такого формату відмінно підійде дітям.

Як вибрати рушник для обличчя

При покупці текстилю для ванної українські споживачі часто орієнтуються на ціну виробів. Однак, прагнучи заощадити, не можна забувати і про експлуатаційні характеристики лицьових рушників. Дешевий, неякісний виріб швидко втрачає вигляд і приходить в непридатність вже після декількох прань.

Щоб уникнути подібних ситуацій, замовляти рушник для обличчя потрібно у перевірених постачальників. При цьому важливо враховувати такі характеристики:

  • використовуваний для пошиття матеріал;
  • довжину і жорсткість ворсу;
  • гігроскопічність;
  • щільність (рекомендований показник - 350-450 г / м 2 );
  • бактерицидні властивості і гіпоалергенність;
  • акуратність пошиття;
  • стійкість до зношування;
  • особливості догляду;
  • декоративні характеристики.

Маленькі, середні і метрові рушники для обличчя випускаються в різних кольорах. В асортименті інтернет-магазину «Махровий Світ» представлені як гладкофарбовані вироби, так і текстиль з вишивкою, кольоровими візерунками або жакардовими вставками. Декоративні елементи можуть відрізнятися за кольором від основного полотна.

Детальні характеристики і відгуки покупців про рушники для обличчя опубліковані на сторінках каталогу «Махровий Світ».

Як доглядати за виробом

Лицеві рушники з мікрофібриЯкісний рушник для обличчя не вимагає складного догляду. Перед першим використанням його необхідно випрати.

Щоб виріб надовго зберіг візуальну привабливість і м'якість, досить дотримуватися таких рекомендації:

  • прати текстиль при температурі 30-60 ℃;
  • використовувати порошок без відбілювачів;
  • не додавати при пранні пом'якшуючі засоби (кондиціонери для білизни покривають ворс силіконовою плівкою, що погано позначається на гігроскопічності виробів);

ретельно розправляти рушник для обличчя перед сушінням (гладити необов'язково).

Більшість махрових рушників можна прати в машинці. Однак перед процедурами догляду рекомендується уважно вивчити рекомендації виробника, зазначені на бірці. Їх дотримання дозволить надовго зберегти первісну привабливість і м'якість текстилю.

https://mahra.com.ua/uk/articles/polotence-dla-volos-kak-bezopasnaa-alternativa-suske-fenomЗамовляйте рушник для обличчя з доставкою додому

Інтернет-магазин «Махровий Світ» спеціалізується на продажі домашнього текстилю від виробників з Туреччини, Пакистану та інших країн. В онлайн-каталозі можна вибрати рушники для волосся, рук та обличчя, а також інший домашній текстиль. Вся продукція виготовлена з безпечних гіпоалергенних матеріалів і відрізняється високими експлуатаційними властивостями.

Компанія здійснює доставку по всій Україні «Новою Поштою», «Делівері» і іншими кур'єрськими службами. Також покупці можуть забрати свої замовлення на складі магазину, попередньо домовившись про самовивіз з менеджером.

Чи плануєте повністю оновити текстиль у ванній кімнаті? Хочете замовити лицьові рушники оптом? Телефонуйте або звертайтеся в інтернет-магазин «Махровий Світ» онлайн уже сьогодні!

viber