Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушник для волосся як безпечна альтернатива сушінню феном

Рушник для волосся як безпечна альтернатива сушінню феном

Правильно підібраний рушник для волосся здатний повністю замінити фен, що провокує сухість і ламкість гарячими потоками повітря. Для цього можна вибрати як класичний, так і спеціальний виріб. В інтернет-магазині «Махровий Світ» ви можете купити рушники з мікрофібри і натуральних матеріалів безпосередньо від виробника.

Універсальна продукція в асортименті підходить для рівних, хвилястих і кучерявого волосся. Всі товари в продажу сертифіковані.

Рушник з мікрофібри для волосся: особливості продукції

Вироби такого плану мають синтетичну м'яку основу. Вона швидко поглинає вологу і виводить її, прискорюючи процес висихання волосся в 3 рази. Мікрофібра забезпечує дбайливу і акуратну сушку, не пошкоджує структуру волосся і не подразнює шкіру голови. Конструкція передбачає характерну засувку для зручної фіксації. Рушник для волосся з мікрофібри підходить для різної довжини.

Характеристики продукції:

  • висока гігроскопічність;
  • дбайлива сушка;
  • універсальність: підходить як дорослим, так і дітям;
  • гіпоалергенність;
  • практичність.

Використання

Рушник на голову з ґудзиком легко надівається і фіксується. Для цього нахиліться вперед, перевернувши волосся. Одягніть на голову тюрбан вузькою частиною, заправте в неї волосся. Закрутіть все в косичку і переверніть назад, закріпивши на тильній частині за допомогою ґудзика.

Відгуки користувачів підтверджують, що з рушниками з мікрофібри волосся сохне в 3-4 рази швидше, ніж при використанні звичайних махрових виробів. Після зняття рушника локони залишаються злегка вологими і висихають природним чином протягом 20-30 хвилин.

В рушнику для волосся зручно приймати ванну і виконувати косметичні процедури завдяки надійній фіксації виробу на голові. Тюрбан не сповзає навіть при активних рухах. Більшість покупців використовують його як для сушіння, так і для захисту волосся від намокання під час купання. Чалма підходить для волосся будь-якої довжини, розмір виробів в продажі стандартний.

Класичні варіанти

Рушник для волосся бірюзовийРушник для сушки волосся може бути виготовлено з натуральних матеріалів. Якщо ви помітили, що волосся стало неслухняним, сухим, пухнастим або ламким, час купити новий рушник. Різноманітні матеріали мають як переваги, так і недоліки. Тому перед покупкою рекомендується заздалегідь ознайомитися з характеристиками кожного типу волокон.

Бавовняна рушник для волосся

Текстиль з бавовни - популярний і затребуваний серед покупців. Це обумовлено наступними особливостями матеріалу:

  • гарне поглинання вологи;
  • екологічність;
  • м'якість.

При виборі бавовняного рушника варто відмовитися від виробів з великим ворсом. Незважаючи на поширену думку, рушник для волосся повинен мати дрібні ворсинки. М'які махрові вироби ефективно поглинають, але надовго утримують вологу, через що шкіра голови перегрівається, а волосся повільніше висихає. Крім цього, махра чіпляється за волосяні лусочки, що порушує їх природну структуру і ламає.

Альтернатива - бавовняна продукція з невеликим ворсом. Так ви зможете запобігти надмірну пухнастість і електризацію - часті побічні ефекти від використання махрового об'ємного текстилю.

бамбукові вироби

Представлений рушник для волосся в складі має бамбукові волокна. Текстилю такого плану характерні наступні особливості:

  • природні антибактеріальні властивості;
  • м'якість, шовковистість;
  • високе і швидке поглинання вологи (в 1,5 рази вище, ніж у бавовняних варіантів).

Використовувати бамбукову продукцію рекомендується тим, хто регулярно застосовує маски, кондиціонери, креми для волосся. Натуральна текстильна основа швидко поглинає вологу, тому може пересушити шкіру. Щоб прибрати зайву воду, достатньо залишити виріб на голові на кілька хвилин.

Шовкові рушник для волосся

Продукція з домішками шовку-атласу і шовку-шармезу має такі властивості:

  • швидке поглинання вологи;
  • гладкість, завдяки чому лусочки волосся не чіпляються за поверхню;
  • легкість;
  • бактерицидну дію - на поверхні не розмножуються мікроорганізми;
  • прискорене висихання волосся;
  • простий догляд.

При регулярному використанні шовкових рушників волосся стає гладкими, блискучими і слухняними. Додаткова перевага - відсутність характерного запаху сирості матеріалу після висихання.

Рушник для волосся: як вибрати

Рушник для волосся рожевийПідбираючи рушники оптом для особистого користування, варто звернути увагу на наступне:

  1. М'якість і гладкість поверхні.
  2. Антибактеріальні властивості.
  3. Зручність експлуатації.

Щоб спростити і прискорити процес сушіння, варто вибрати рушник для волосся з додатковою фіксуючою деталлю. Тюрбан з ґудзиком або засувкою - доступне і зручне рішення. Товари з мікрофібри справляються з поставленим завданням і допомагають відмовитися від сушки феном. При правильному догляді чалма прослужить не один рік. Головний її плюс - швидке висихання після прання без усадки і втрати форми.

Вироби зі стандартних матеріалів - бавовни, бамбука - недорогі варіанти, також відмінно справляються зі своїм завданням. Орієнтуючись на рекомендації, ви зможете вибрати рушник, що зберігає гарний вигляд і здоров'я волосся.

Великий вибір рушників для волосся в магазині «Махровий Світ»

Інтернет-магазин «Махровий Світ» - це оригінальна продукція від виробника зі справжніми фото. З асортименту можна вибрати як комплект, так і окремо рушник для обличчя, тіла, волосся. У каталозі зібрані якісні товари в широкій кольоровій гамі.

Доставка продукції здійснюється в усі регіони України провідними транспортними компаніями: «Новою Поштою», «Укрпоштою» та іншими. Також можливий самовивіз. При оптовій купівлі клієнтам гарантована знижка.

Якісні рушники - це вигідне і корисне придбання. Адже вироби не тільки прискорюють сушку, зберігаючи здоров'я волосся. Яскраві рушники можуть стати гармонійним доповненням інтер'єру ванної.

viber