Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Простирадла для бані

Простирадла для бані

Похід в баню є дуже корисним для здоров'я. Крім того, регулярне відвідування цього закладу значно покращує настрій і піднімає життєвий тонус. Похід в парилку не обходиться без певних предметів першої необхідності, серед них особливе місце займають простирадла для лазні. Ця частина банного комплекту буде не менш важлива для відвідувача, ніж шапочка, рушник або тапочки.

Від вдалого вибору простирадла для лазні або сауни залежить комфорт під час процесу. Крім того, такі предмети, цілком відповідають вимогам якості і естетики, користуються попитом не тільки у відвідувачів, а й у власників подібних закладів дозвілля, які прагнуть забезпечити кращі умови на своїй території.

З чого роблять простирадла для бань

Для виготовлення цієї частини банного комплекту прийнято застосовувати різні матеріали. На сьогоднішній день розрізняють:

  1. Простирадла для лазні та сауни з махрового матеріалу - зустрічаються найбільш часто. Вони дуже приємні для шкіри і до того ж мають корисну властивість вбирати в себе максимум вологи. Таке простирадло ви можете обмотати навколо себе, перебуваючи в парильні, або застосувати її в якості рушника.  
  2. Простирадло з вафельного матеріалу - легке і зручне рішення, що підходить для перебування в лазні. Виріб з подібного матеріалу зробить вашу присутність в лазні безтурботною. Даний матеріал ідеально поєднує в собі такі важливі функції, як легкість, повітряну проникність і тонкість. Головна ж перевага вафельного простирадла для лазні - в його здатності до практично стовідсоткового поглинання вологи. 
  3. Вироби на основі льону. Є одним з найбільш дорогих  варіантів. 

Поряд з цим майже всі лляні простирадла для лазні або сауни мають антисептичні властивості, завдяки яким ви не тільки отримаєте довгоочікуване задоволення, але і збережете здоров'я.

Як вибрати банне простирадло?

Щоб ваш рушник для басейну або лазні став для вас незамінним аксесуаром, підбирати його слід, виходячи з таких факторів: 

  1. Показник щільності матеріалу. Не всі простирадла для лазні містять на ярлику такі відомості. У більшості випадків ознайомитися з ними ви зможете в буклеті продавця, в розділі опис інтернет-магазину або ж на етикетці товару, що продається. Наприклад з'ясування цієї величини не дасть результату, особливо якщо у покупця немає високого рівня знань у цій області. Оптимальна щільність банного простирадла становить від 450 до 600 г/м 2.   
  2. Довжина ворсинок. Кращим буде ворс середньої довжини. Вироби з надто короткими шерстинками можуть швидше просочуватися вологою, докучаючи надмірною липкістю. Простирадло з дуже довгими волосками може сильно зіпсувати свій зовнішній вигляд після простого прання.
  3. Матеріал виготовлення. Щоб знати, з чого виготовлене ваше простирадло, слід ознайомитися з тим, що написано на її бирці. Матеріал простирадла для лазні не повинен бути схильний до швидкого вицвітання, присутності стійких запахів, а також відбивання фарби виробу на інших предметах. Бажано, щоб в складі її волокна було якомога менше синтетики.
  4. Зовнішній дизайн - також досить важливий фактор. Ваше простирадло повинно виглядати красиво і в той же час доречно.

З точки зору дизайну ви можете підібрати для себе як вироби з одноколірним оформленням, так і більш привабливі, строкаті варіанти. Фарба, нанесена на цей предмет гігієни, повинна володіти стійкістю. Якщо простирадло швидко линяє або ж брудниться фарбою, це говорить про її незадовільну якість. Щоб не зіткнутися з подібною проблемою, слід заздалегідь перевірити стійкість барвника, провівши по простирадлам для лазні вологою ганчіркою. Гарний рушник ніколи не залишить на ній барвистих слідів.    

Правильний вибір кольору

простирадло для баніБанне простирадло - предмет гігієни, без якого важко собі уявити перебування в сучасній лазні. У той час як одні з них не відрізняються цікавими варіаціями відтінків, інші володіють притягальним, строкатим забарвленням. Щоб простирадло для лазні красиво виглядало, слід при його виборі звертати увагу на зовнішні особливості.

Найчастіше можна зустріти подібні вироби з таким типом оформлення:  

  • однотонні блакитні - відносяться до ідеальних класичних або авангардних рішень;      
  • одноколірні зелені - прекрасно виглядають в лазні чи сауні;      
  • світло-бежеві - будуть ідеально виглядати, якщо навколишній зовнішній інтер'єр включає обробку з мармуру або природного каменю;         
  • білі простирадла для лазні - вважаються класичним варіантом, підходять відвідувачам з будь-якими вподобаннями;      
  • чорні і темно-сині - красиві простирадла, які можуть сподобатися шанувальникам готики;      
  • рожеві і червоні - виглядають найбільш яскраво, цікаво і романтично.        

Крім того, широке поширення на сьогоднішній день отримали лазневі простирадла і рушники різнокольорових тонів, з малюнками або принтами.

Який розмір у банних простирадл

Найпоширеніший розмір подібних виробів становить 145х180 см. Цією величини буде цілком достатньо, щоб будь-який відвідувач зміг загорнутися в простирадло, відчуваючи себе при цьому максимально затишно. Але це далеко не єдиний варіант довжини і ширини такої банної приналежності. Сьогодні доступні вироби і менші за розміром: 100х150 см. Такі простирадла для лазні не менше популярні у численних шанувальників водних процедур.     

На сьогоднішній день доведено, що мати одне банне простирадло набагато краще, ніж носити з собою відразу два банних рушники. Їх розміру зазвичай буває недостатньо для того, щоб загорнутися в них повністю. 

Чим відрізняється простирадло з махри від банного рушника?

Простирадла для лазні з махрового матеріалу, перш за все, відрізняються від традиційних банних рушників більшою величиною і кращою здатністю вбирати вологу. Вони ж зазвичай і більш дорогі, що викликано як більш значними розмірами, так і зовсім іншим зовнішнім оформленням. Щоб висушити такий виріб, буває досить простої рушникосушки. Якщо ж ви використовуєте простирадло для лазні в побуті, для її сушіння підійде звичайний гак на вільній стінці ванної кімнати.   

Ціна банного рушника, як правило, істотно нижче, ніж простирадла. На відміну від останньої, рушники відрізняються більшою універсальністю. Дівчата можуть не тільки загорнутися в них, але і просушити волосся. Також рушники легше помістити в агрегат для сушіння.  

Банне простирадло-пештемаль - полегшений, зручний варіант рушника

Пештемаль - це красивий, модний рушник великих розмірів. Часто він буває оформлений бахромою у вигляді зелених, білих, червоних або синіх смуг, що характерно для типового турецького дизайну. Місцем, де зазвичай використовують пештемаль, є національна турецька лазня хамам. Ці вироби цілком можна вважати полегшеним виглядом рушники. Сьогодні пештемаль все рідше виконує своє основне призначення. Такі простирадла для лазні дуже легко складаються і переносяться в звичайній сумці. Воно давно стало необхідною частиною не тільки банних процедур, а й пляжного відпочинку, а також турів на яхті. 

Повітряне, приємне на дотик простирадло ідеально позбавить ваше тіло від зайвої накопиченої вологи. Її цікавий дизайн повністю відповідає традиціям хамама.

Забарвлення таких виробів - як правило, білого кольору. Вони практично повністю складаються з бавовни щільністю 220 г/м 2.

Завдяки своїм неперевершеним властивостям турецька бавовна користується особливою популярністю у виробників подібних виробів. Це чи не найчистіший, бездоганний за своїми характеристиками і складом, що володіє певною, нормованої довжиною ворсу і іншими показниками, виробленими протягом багатьох років. Волокно володіє особливою м'якістю. Щоб забарвити його, виробники застосовують новітні технології, надаючи виробу привабливий, естетичний зовнішній вигляд.     

Сьогодні всесвітнє покликання отримали простирадла для лазні марки Hamam. Їх головною особливістю є наявність антибактеріального покриття MICROBAN. Завдяки цій оригінальній розробці нова простирадло захистить ваше тіло від хвороботворних організмів. Крім того, будь-які вироби цього виробника можна зустріти в привабливою, надійній упаковці з силікону.

Як правильно доглядати за банним простирадлом

Сьогодні всі знають, для чого призначені простирадла для лазні. Але як зробити, щоб такий виріб прослужив максимально довго своєму власникові? Звичайно ж, для цього потрібен правильний догляд. В першу чергу потрібно періодично прати простирадло, щоб прибрати бруд і мікроби з поверхні матеріалу. Прання ведуть із застосуванням м'якого кондиціонера, що зводить нанівець жорсткість води і забезпечує виробу привабливий запах.

Під час процедури обов'язково потрібно підтримувати потрібну для конкретної тканини температуру води. Це дасть можливість забезпечити вашим банним приналежностям довговічність і захистить матеріал від передчасного псування. 

Крім того, будь-який сучасний пральний агрегат володіє опціями сушки і прасування, що істотно спрощує і прискорює весь процес приведення в порядок ваших дорогих аксесуарів. У сучасних господинь немає єдиної думки з приводу прасування простирадла для лазні. Це прийнято робити за бажанням. Головні переваги прасування - швидке відновлення первісного вигляду вашої гігієнічної приналежності. Але необхідно пам'ятати, що частий вплив високих температур негативно позначається на придатності простирадла для лазні. Тому її слід тримати в сухих, чистих умовах, де буде виключено швидке накопичення пилу, а також подалі від домашніх тварин.   

Де краще купити простирадло для лазні?

Простирадло для лазніПеред придбанням простирадла для лазні краще заздалегідь дізнатися всі її характеристики і корисні властивості. Не слід занадто економити на її покупці, так як є ризик, що вибраний вами виріб не буде мати відповідати вашим очікуванням. Товар, що купується повинен відрізнятися такими корисними властивостями:

  • висока провідність повітря;
  • м'який, приємний для шкіри, безпечний склад;
  • легкість прання;
  • здатність вбирати в себе вологу;
  • еластичність.

Дизайн простирадла для лазні, як правило, визначає її фасон і інші особливості оформлення. Особливий попит у банного приладдя, які мають максимальну гладкість і м'якість. Якщо ви хочете зберегти здорову шкіру, до вибору таких речей слід підійти відповідально.

У нашому інтернет-магазині подібні товари завжди є в наявності. «Махровий світ» - унікальна торгова площадка, де ви зможете знайти простирадла для лазні різних кольорів і розмірів. Вибір перевіреного виробника допоможе вам стати володарем самого якісного виробу. 

Онлайн-купівля простирадла для лазні має ряд вагомих переваг:

  • швидке проведення всіх формальних операцій;
  • більше зручностей, в порівнянні із звичайним магазином;
  • низька ціна;
  • велика різноманітність товарів.

При бажанні ви можете почитати відгуки про кожному виробу на відповідних сайтах.

У нашому інтернет-магазині, напевно, є простирадла улюблених вам кольорів. У нас найбільший в Україні вибір аксесуарів, необхідних для відвідування лазень, саун. В наявності рушники для спортзалу і безліч інших подібних предметів з якісного, довговічного матеріалу. В каталозі вам не важко буде знайти потрібний варіант завдяки чітким фото, а також докладним характеристикам. Крім того, для наших покупців є можливість придбати рушники оптом.     

Швидка і комфортна доставка дасть можливість насолоджуватися зробленою вами покупкою без довгих пошуків в офлайн-магазинах. Робіть більше покупок в «Махровому Світі»!  

viber