Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушник для хрещення - що потрібно про нього знати?

Рушник для хрещення - що потрібно про нього знати?

Головним елементом для обряду християнського Таїнства є рушник для хрещення. Це значна церемонія, коли людина перероджується духовно, захищається від негативу, очищає свою душу. Особливо це важливо для новонароджених. Тому, багато батьків вирішують хрестити дітей в ранні місяці їх життя. Підготовка до такої величної події продумується до найдрібніших деталей і особлива увага приділяється церковним атрибутам. Купити рушник для хрещення треба перш за все. У церкву його повинна принести хрещена мати, і закутати малюка в цей наряд. Але як обрати рушник для хрещення? Про це ми розповімо вам докладніше.

Хрестильний сучасний рушник - що це?

Можна виділити два види, на які ділиться рушник для хрещення: класичний і махровий. До класики відноситься крижма - тканина в формі квадрата. Але, на сьогоднішній день частіше зустрічається альтернативний варіант - рушник для хрещення з махорки. Він прижився у нас, коли тільки з'явилася ця дивовижна матерія, здатна добре поглинати воду. В інтернет-магазині Mahra ви маєте можливість придбати розкішну традиційну модель, або м'який махровий рушник з мереживом. Незалежно від того, що ви виберете, ви можете бути впевнені, що наші рушники для хрещення відповідають необхідним вимогам:

  • Зручність для прийняття карапуза з купелі. Завдяки простому крою ви зумієте легко взяти і укутати дитину в хрестильний рушник.
  • Висока гігроскопічність. І бавовняні, і пухнасті простирадла, наявні у нас в наявності володіють цією властивістю. Так що ви зможете швидко осушити шкіру немовляти.
  • Гіпоалергенність матеріалу. Застосування натуральних ниток при виготовленні виключає будь-який шанс виникнення алергічних реакцій.
  • Зовнішня привабливість. Щоб майбутні сімейні знімки були вдалими, ми подбали про декорування рушників для хрещення святковою символікою.

Ми зробили все для того, щоб оберіг для ваших хрещеників був красивим, практичним і довговічним. Сміливо купуйте рушник для хрещення у нас.

Рушник для здійснення хрещення за доступною ціною

Наша компанія вже давно реалізує високоякісну текстильну продукцію в роздріб і оптом. Ми пропонуємо своїм покупцям прийнятну вартість на рушник для хрещення, а також на капюшони для купання, дитячі ковдри.

viber