Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.

Рушники для новонародженних: що потрібно знати про текстиль для малюка

Рушники для новонародженних: що потрібно знати про текстиль для малюка

Рушник для новонароджених - це гігієна і здоров'я чутливої шкіри малюка. М'якість і натуральність підстави - перші критерії, за якими варто вибирати текстиль для новонародженого. Важливо, щоб виріб швидко вбирав вологу і зігрівав дитину. У каталозі інтернет-магазину «Махровий світ» ви зможете вибрати і купити рушники для новонароджених оптом. В асортименті зібрані різноманітні моделі текстилю, які підійдуть для купання та інших гігієнічних процедур. Товар від виробників представлений в упаковках. Ви зможете вибрати і придбати текстиль у всіх розмірах.

Характеристики текстилю

Рушник для купання новонароджених має бути м'яким, практичним і гіпоалергенним. В цьому випадку водні процедури не принесуть незручності малюкові. Важливо, щоб рушник не був занадто яскравим. Краще вибирати продукцію природних відтінків.

Переваги товару з каталогу

  • Рушник для новонароджених виготовляється з 100% бавовни. Матеріал - повністю безпечний для шкіри немовляти. Будь-яке фарбування текстилю виконується виключно екологічними барвниками без токсичних смолистих добавок.
  • Продукція не втрачає свій вигляд і характеристики навіть після тривалих циклів прання. Вона не вимагає серйозного догляду і легко адаптується до високих температур, що дозволяє очищати поверхню від найсерйозніших забруднень.
  • У складі виробів відсутні грубі волокна. Витирання не дратує ніжну шкіру малюка. Після використання виключається поява почервоніння.
  • Махрові рушники можна використовувати для поліпшення циркуляції крові, так як тканина з дрібними ворсинками забезпечує масажний ефект. При цьому матеріал дихає, захищаючи малюка від потіння і перегрівання.

Рушники для новонароджених, які представлено в каталозі, сприятливо впливають на шкірні покриви маляти. Дитина після купання відчуває себе комфортно і затишно, так як йому не страшні протяги і холод.

Моделі дитячого текстилю

Туреччина і Україна - основні виробники продукції такого типу. Для комфорту виробники розробили оригінальні моделі. Сучасний рушник для новонароджених виконує не тільки свою першорядну роль, а й виступає в якості халата.

Основні різновиди виробів

  • Класичні. Невеликий рушник, в який легко можна укутати малюка. Він м'який з простроченими краями. При цьому ворс - невеликий і приємний до тіла. У ньому немає грубих частинок.
  • Рушник з куточком для новонародженого. Виріб з капюшоном, який служить і халатом одночасно.
  • З рукавичкою. Товар для самих маленьких, підходить для використання з перших днів життя.

При виборі звертайте увагу на склад. Важливо, щоб матеріал був натуральним. Текстиль повинен добре поглинати вологу і швидко висихати. При цьому важливо, щоб шкіра дихала, а не потіла.

viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

viber