Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.

Махрові рушники: характеристики і види

Махрові рушники: характеристики і види

Рушник махровий банний - то, що найкраще зігріває і вбирає вологу після душу або ванни. М'яка і пухнаста текстура забезпечує комфорт і затишок, за що ці вироби залишаються популярними вже далеко не одне десятиліття. Виробники пропонують різноманітні види продукції, ціна якої варіюється.

Які чинники впливають на вартість

  • Щільність або кількість ворсинок. Чим їх більше, тим вища здатність вбирати вологу. Цей показник варіюється від 300 до 800 грам на квадратний метр.
  • Якість бавовни. Махрові рушники з Туреччини - одні з найпопулярніших на ринку завдяки доступній вартості і хорошій якості. Якщо ви хочете купити дорогі вироби класу люкс, зверніть увагу на вироби з Єгипту і Пакистану.
  • Висота ворсу. Варіюється від 3 до 8 сантиметрів. Оптимальне рішення - 5 см. Такі товари добре вбирають вологу. Продукція з меншим показником не так добре справляється з цим завданням, а з великим - швидко втрачає свій вигляд.

Матеріал виготовлення

Купити махрові рушники оптом - відмінне рішення не тільки для готелів, але і для дому. Вибираючи набір, звертайте увагу на матеріал виготовлення. Від нього залежить не тільки зовнішній вигляд, але і те, які характеристики махрові рушники проявлять під час експлуатації.

Бавовняні

Якісна продукція з натуральною основою, яка добре вбирає вологу і швидко висихає. Плетіння бавовняної нитки забезпечує привабливий зовнішній вигляд. Поверхня вкрита невеликими тонкими петлями, які забезпечують м'якість і дарують ніжність під час дотику. Замовляючи велику партію, краще купувати упаковку різних розмірів. Так у вашій ванній з'являться вироби для тіла, рук і обличчя.

Бамбукові

Представлена основа відмінно і швидко вбирає вологу, виконуючи роль природного антисептика. Це відмінні махрові рушники для готелів, так як їх можна використовувати і для душа, і для відвідування пляжу. Цей аксесуар також дарує прохолоду, так як бамбукові нитки, відомі охолоджуючими властивостями. Тому це відмінне рішення для літа.

Модалові

Махрові рушники з модала, як і рушник з мікрофібри, що не сідають під час прання і не втрачають свій вигляд навіть після великої кількості очисних циклів. Але при цьому модалові вироби мають натуральну основу, яка забезпечує високу міцність і зносостійкість. Волокна для продукції отримують після переробки деревини евкаліпта.

Лляні

Незважаючи на свою візуальну «грубість», такі вироби добре витирають і дихають, пропускаючи повітря. Сьогодні махрові рушники на лляній основі - дуже популярні. Виробники представляють продукцію різних розмірів, що розширює спектр застосування виробів. Матеріал основи - не єдине, на що варто орієнтуватися під час покупки. В Україні ви зможете знайти рушник махровий дитячий і для дорослих з друкованим малюнком, гладкофарбованою поверхнею, жакардовими і набивними візерунками.

viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

viber