Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Махрові рушники: характеристики і види

Махрові рушники: характеристики і види

Рушник махровий банний - то, що найкраще зігріває і вбирає вологу після душу або ванни. М'яка і пухнаста текстура забезпечує комфорт і затишок, за що ці вироби залишаються популярними вже далеко не одне десятиліття. Виробники пропонують різноманітні види продукції, ціна якої варіюється.

Які чинники впливають на вартість

  • Щільність або кількість ворсинок. Чим їх більше, тим вища здатність вбирати вологу. Цей показник варіюється від 300 до 800 грам на квадратний метр.
  • Якість бавовни. Махрові рушники з Туреччини - одні з найпопулярніших на ринку завдяки доступній вартості і хорошій якості. Якщо ви хочете купити дорогі вироби класу люкс, зверніть увагу на вироби з Єгипту і Пакистану.
  • Висота ворсу. Варіюється від 3 до 8 сантиметрів. Оптимальне рішення - 5 см. Такі товари добре вбирають вологу. Продукція з меншим показником не так добре справляється з цим завданням, а з великим - швидко втрачає свій вигляд.

Матеріал виготовлення

Купити махрові рушники оптом - відмінне рішення не тільки для готелів, але і для дому. Вибираючи набір, звертайте увагу на матеріал виготовлення. Від нього залежить не тільки зовнішній вигляд, але і те, які характеристики махрові рушники проявлять під час експлуатації.

Бавовняні

Якісна продукція з натуральною основою, яка добре вбирає вологу і швидко висихає. Плетіння бавовняної нитки забезпечує привабливий зовнішній вигляд. Поверхня вкрита невеликими тонкими петлями, які забезпечують м'якість і дарують ніжність під час дотику. Замовляючи велику партію, краще купувати упаковку різних розмірів. Так у вашій ванній з'являться вироби для тіла, рук і обличчя.

Бамбукові

Представлена основа відмінно і швидко вбирає вологу, виконуючи роль природного антисептика. Це відмінні махрові рушники для готелів, так як їх можна використовувати і для душа, і для відвідування пляжу. Цей аксесуар також дарує прохолоду, так як бамбукові нитки, відомі охолоджуючими властивостями. Тому це відмінне рішення для літа.

Модалові

Махрові рушники з модала, як і рушник з мікрофібри, що не сідають під час прання і не втрачають свій вигляд навіть після великої кількості очисних циклів. Але при цьому модалові вироби мають натуральну основу, яка забезпечує високу міцність і зносостійкість. Волокна для продукції отримують після переробки деревини евкаліпта.

Лляні

Незважаючи на свою візуальну «грубість», такі вироби добре витирають і дихають, пропускаючи повітря. Сьогодні махрові рушники на лляній основі - дуже популярні. Виробники представляють продукцію різних розмірів, що розширює спектр застосування виробів. Матеріал основи - не єдине, на що варто орієнтуватися під час покупки. В Україні ви зможете знайти рушник махровий дитячий і для дорослих з друкованим малюнком, гладкофарбованою поверхнею, жакардовими і набивними візерунками.

viber