Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як вибрати дитячу ковдру в ліжечко?

Як вибрати дитячу ковдру в ліжечко?

Усім батькам подобається милуватися своєю крихіткою, коли вона солодко спить. Тому, молоді татусі та матусі намагаються створити усі необхідні умови для міцного і спокійного сну дитини. На відміну від дорослих, які витрачають на сон близько третини доби, дітям на нього необхідно більше часу. І від того, наскільки сприятливі і комфортні умови ми забезпечимо дитині під час сну, залежить її здоровий та повноцінний розвиток. Головним текстильним атрибутом, який допоможе створити оптимальний мікроклімат для сну і зігріти прохолодними ночами є дитяча ковдра в ліжечко.

На сьогоднішній день існує безліч магазинів, які представляють увазі батьків колосальне різноманіття покривал. То як правильно вибрати ковдру в дитяче ліжечко? У цій статті ми спробуємо дати відповідь на дане питання.

Типи тканин, наповнювачів та розміри дитячих ковдр в ліжечко. Вибираємо найкращий варіант

Якою буває дитяча ковдра в ліжечко? В залежності від пори року ковдри поділяються зимові та літні. Теплі вироби зігрівають і утримують тепло. Літні ковдри набагато легші й тонші. Вони можуть мати вигляд махрового простирадла або пледа.

Який наповнювач краще? Найкращою ковдрою в дитяче ліжечко вважається вовняна або пухова.

  • Вовняна дитяча ковдра в ліжечко тепла і гігроскопічна. До того ж, вона чудово пропускає повітря, тому не дасть дитині спітніти.
  • Пухова - найтепліша. Вона буде ідеальним варіантом для тих малюків, які не переносять холоду. М'які, повітряні і легкі вироби з гусячого пуху або пера найбільш доступні.

Однак, якщо у дитини спостерігаються алергічні реакції на шерсть і пух, то від виробів з такими наповнювачами слід однозначно відмовитися і звернути увагу на синтетичну ковдру в дитяче ліжечко.

Які розміри дитячих ковдр в ліжечко підібрати? Для новонароджених діток краще вибрати розмір 110х140 або 100х135 см. Деяким подібні ковдри здадуться завеликими для дитячого ліжечка, але варто враховувати те, що поки дитина маленька, вона, ймовірно, буде скидати з себе ковдру уві сні. Тому краще, якщо розміри дитячих ковдр в ліжечко будуть такими, щоб їх можна було підвернути під матрац.

Де купити дитячу ковдру в ліжечко?

Високоякісні дитячі ковдри в ліжечко від кращих виробників за доступними цінами можна замовити в інтернет-магазині Махровий світ. У нашому каталозі представлені товари, які відповідають європейським стандартам якості та міжнародним стандартам безпеки. Тому, у нас ви можете сміливо здійснювати покупку дитячих ковдр оптом!

viber