Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як прати рушники і зберегти пухнастість?

Як прати рушники і зберегти пухнастість?

При покупці банного приладдя кожна домогосподарка хоче бути впевненою в тому, що обраний текстиль надовго збереже свій первозданний вигляд. Звідси виникає дилема: як прати рушники? Адже часто після декількох прань вони стають дуже не приємними на дотик. Череда машинних чисток робить тканину грубою і шорсткою. І ось, через пару місяців, ви поповнюєте комод надійно захованих запраних виробів. Для того, щоб вони радували вас своєю ніжністю тривалий час, необхідно знати деякі правила прання рушників. Незважаючи на той факт, що дані атрибути використовуються виключно для витирання чистого тіла після ванни або душу, вони забруднюються не менше. Тому, фахівці рекомендують міняти рушнички раз на тиждень, інакше вони, через тривалий контакт з вологою, починають погано пахнути і втрачають колишню м'якість. І це стосується не тільки неякісних матеріалів. З дорогими творами теж таке трапляється. Правильний догляд дозволить вам уникнути конфузу. У цій статті ми розповімо як прати рушники і дамо корисну інформацію з цього приводу.

Як правильно прати улюблені рушники?

Згодом будь-який ворс осідає, ущільнюється і деформується. В результаті ми бачимо загрубілі і некрасиві предмети. Причиною цього може бути безліч факторів: неправильне прання рушників, сушка, прасування. Потрібно навчиться доглядати за ними, і тоді ви будете задоволені. Ось інструкції, яких треба дотримуватися:

  • Застосовуйте рідкий порошок замість сухого. У такий спосіб не втратитися пишність. Нерідко звичайне застрявання частинок миючого засобу між волокнами призводить до зіпсованості. А ось гелі добре перуть бруд і без проблем вимиваються.
  • Виберіть правильний режим. Що стосується температури, то вивчіть етикетку. На кожен товар є вказівки і рекомендації щодо того, як прати рушники. В основному, це невисокі показники. Приблизна норма - 40 або 60 градусів. До речі, чим довше буде пратися, полоскатися і віджиматися рушник, тим краще.
  • Кладіть в барабан спеціальні м'ячики для пуховиків. Вони збивають нитки і не дають їм приминається.
  • Якщо ви обізнані, що вода жорстка, використовуйте пом’якшувачі і кондиціонери. Але не в великій кількості, так як вони сприяють швидкій деформації рушників.

Ми щиро сподіваємося, що тепер, завдяки нашим порадам прання рушників стане для вас легким і не проблематичним. Варто згадати, що якість теж важливо. Довіряйте тільки провідним виробникам, замовляйте на офіційному сайті Махровий світ.

Качественные полотенцаПрименяйте жидкий порошок вместо сухого. Таким образом не утратиться пышность. Нередко обычное застревание частиц моющего средства между волокнами приводит к испорченности. А вот гели хорошо отстирывают грязь и без проблем вымываются. Выберите верный режим. Что касается температуры, то изучите этикетку. На каждом товаре есть указания и рекомендации насчет того, как стирать полотенца. В основном, это невысокие показатели. Приблизительная норма - 40 или 60 градусов. Кстати, чем дольше будет стираться, полоскаться и отжиматься полотенце, тем лучше. Кладите в барабан специальные мячики для пуховиков. Они взбивают нити и не дают им приминаться. Если вы осведомлены, что вода жесткая, используйте смягчители и кондиционеры. Но не в большом количестве, так как они способствуют быстрой деформации полотенец.

Як прати наявні рушники і купувати нові?

На першу частину питання про прання рушників ми відповіли. Але ось де купити найкращі рушники в Україні? Звичайно ж, у нас. Ми пропонуємо увазі своїх клієнтів колосальний асортимент гарної продукції за доступними цінами. Заходьте в каталог і ви самі в цьому переконаєтеся.

viber