Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як правильно відіпрати банні рушники?

Як правильно відіпрати банні рушники?

У кожному будинку особливе місце займають м'які, ніжні і пухнасті махрові рушнички. Маленькі і великі, білі і різнокольорові, - вони є затишними атрибутами, які ми щодня використовуємо. З огляду на це, необхідно розуміти, що такі текстильні вироби потребують постійного догляду.

На жаль, неправильне прання банних рушників може призвести до передчасного зносу. Текстиль з часом може втратити не тільки свій привабливий вигляд, але і м'якість, яскравість. Щоб цього не сталося, потрібно знати деякі правила, за допомогою яких можна відіпрати банні рушники таким чином, щоб вони не втратили своїх якостей. Про це докладніше ви дізнаєтеся в нашій статті.

Чим відіпрати махровий рушник? Корисні поради

Вироби з махрового матеріалу володіють відмінною гігроскопічністю та приємними тактильними властивостями. Саме тому найчастіше банні рушники виготовляються з махорки. Але, щоб продовжити їх життя необхідно доглядати за ними належним чином.

  • Щоб відіпрати банні рушники не рекомендуємо використовувати сухий пральний порошок. Адже його крупиці не вимиваються з волокон тканини. Краще застосовувати рідкий миючий засіб.
  • Не можна користуватися відбілювачами, вони зроблять вироби дуже жорсткими і колючими, оскільки теж не вимиваються з тканини. Краще віддати перевагу спеціальним кондиціонерам.
  • Прання банних рушників повинне відбуватися при правильній температурі. Вивчіть цю інформацію на етикетці. Якщо її з якоїсь причини немає, то пам'ятайте, що максимальний температурний режим в машинці не повинен перевищувати 60 градусів.
  • Якщо є необхідність відіпрати банні рушники від якихось плям, то треба руками запрати брудні ділянки за допомогою звичайного господарського мила і лише після цього поміщати їх у барабан пральної машини. Ні в якому разі не можна кип'ятити махрові вироби!

Якщо ваші рушнички вже дуже старі і запрані, то ви можете повернути їм колишню привабливість і м'якість. Для цього перед пранням банних рушників додайте до порошку 40-50 грам кухонної солі.

Відіпрати банні рушники легко!

Ми щиро сподіваємося, що ви візьмете на озброєння перераховані вище рекомендації і більше не будете задаватися питанням: "Чим відіпрати махровий рушник?"

Але ви повинні розуміти, що домашній текстиль буде вам служити протягом довгого часу тільки в тому випадку, якщо ви будете регулярно його змінювати. Щоб у вашій шафі було достатньо рушничків, ми пропонуємо відвідати наш інтернет-магазин Махровий Світ і купити банні рушники оптом недорого.

viber