Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як часто міняти рушники?

Як часто міняти рушники?

Незамінною річчю для кожної господині є кухонний рушник. Він щодня використовується для витирання вимитого посуду, мокрих рук під час готування, а також часто в якості прихватки, коли потрібно взяти гарячу каструлю. Через таке використання не за призначенням відбувається швидкий знос кухонних рушників. Щоб запобігти передчасному зношуванню кухонного текстилю і продовжити його термін служби, найкраще мати в запасі достатню кількість рушничків і проводити своєчасну заміну кухонних рушників, відправляючи забруднені вироби в прання.

Але з якою періодичністю міняти рушники? Хтось проводить на кухні кожен день, а хтось готує раз на кілька днів. Але в будь-якому випадку, щоб уникнути зносу кухонних рушників треба замінювати їх новими як мінімум раз на тиждень.

Рушник для сушіння посуду та інших застосувань

Щоб не зіткнутися з швидким зносом кухонних рушників ми рекомендуємо поповнити шафку парою трійкою штук для різних призначень:

Якісні рушники

  • Вимитих фруктів, овочів і чистих рук.
  • Рушник для сушки посуду і її обтирання.
  • Брудних робіт, наприклад очищення робочої поверхні меблів.

Таким чином, маючи в своєму арсеналі різні за призначенням ганчірочки, ви виключите достроковий знос кухонних рушників.

Крім того, перед покупкою набору кухонних рушників необхідно звертати увагу на їх характеристики. По-перше, рушники для кухні повинні бути виготовлені з безпечного та гіпоалергенного матеріалу. По-друге, матерія, з якої вишиті рушники повинна мати відмінну гігроскопічність і міцність. З огляду на ці фактори, знос кухонних рушників відбудеться дуже не скоро.

Бездоганними властивостями володіє натуральна бавовна, льон, бамбук і мікрофібра. Такі тканини як не можна краще справляються зі своїми обов'язками. Крім того, вони не завдають шкоди довкіллю, є практичними і довговічними. А за допомогою сучасних методів обробки з їх волокон створюють не тільки вафельні кухонні рушники, а й більш м'які махрові текстильні вироби.

Забудьте про знос кухонних рушників

Постійна заміна кухонних рушників вимагає їх достатньої кількості. Але якщо у вас буде набагато більше якісних моделей рушників, то вам не доведеться ламати голову над тим, як уникнути їх зносу.

Тому, заходьте на офіційний сайт mahra.com.ua і вибирайте представлені в каталозі комплекти кухонного текстилю. Так ви зумієте відтягнути знос кухонних рушників.

viber