Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Набір кухонних рушників

Набір кухонних рушників

Незамінний помічник під час приготування та їди, прибирання на різних поверхнях, просушування вимитого посуду – текстиль. Часто господині приділяють незаслужено мало уваги якості, характеристикам та функціональності своїх кухонних аксесуарів. І даремно. Дуже важливо використовувати найкращий за своїми характеристиками набір рушників. Окремі аксесуари застосовні лише для сушіння тарілок та ложок, склянок та келихів. А мікрофібра руйнується від високих температур і одразу починає плавитися. Але нею добре витирати мокрі руки. Суха бавовна ідеальна для того, щоб вийняти гарячу страву з духовки або зняти з плити. Розглянемо детальніше різні види м'яких помічників господині та їх переваги.

Кухонні рушники: види та особливості

  • бавовна;
  • вафельне полотно;
  • бамбук;
  • мікрофібра;
  • рогожка;
  • махра.

nabir-1

На сайтах інтернет-магазинів можна побачити набори рушників. з таких поширених матеріалів, як:

Для текстилю кухні найбільш популярним матеріалом є бавовняна тканина. Відповідно до властивостей вона добре вбирає вологу, тобто підходить для витирання тарілок, рук, контакту з гарячим посудом. Ніжно очищає поверхні, не залишаючи подряпин. Тканина безпечна при взаємодії із харчовими продуктами. Нею дозволено накривати свіжу випічку, застилати у кошики, на ній сушать ложки та виделки, фрукти та овочі. Альтернативою є набір кухонних рушників із льону.

Вафельне полотно є тонким матеріалом характерної структури. Він хороший для сушіння вимитого посуду, а також для витирання поверхонь, оскільки добре вбирає воду, швидко висихає. Один відріз вафельної тканини замінює невеликий рулон паперових серветок, що дозволяє економніше господарювати і рідше робити покупки корисних аксесуарів.

Бамбукова тканина також відмінно вбирає воду, крім того має природні антимікробні властивості. Головна особливість бамбука в тому, що мікроби на ньому не виживають, тоді як на бавовняних та синтетичних серветках розмножуються дуже швидко. Ціна такого полотна дорожча, але вона себе виправдовує.

Мікрофібри немає рівних у збиранні та миття підлог. Але купити з неї набір кухонних рушників – не найкраща ідея. Нею можна щось витирати і навіть полірувати поверхні, але не брати гарячий посуд.

Рогожка є дуже щільним текстилем. Для нього характерні гарна поглинання вологи та антибактеріальні властивості. Матеріал не поглинає запахи та не боїться десятків прань.

Махрова тканина залишає на посуді дрібні ворсинки, тому її краще залишити для ванни або витирання рук.

Набір кухонних рушників дозволить виділити одне для рук, для витирання робочих поверхонь і одне для свіжовимитої. Часто господині залишають одне і як декоративний елемент.

Набір кухонних рушників: як доглядати і коли час викинути

Нові екземпляри вимагають дбайливого ставлення та такого догляду:

  • щотижневого прання у теплій воді;
  • використання за одним призначенням: для рук, посуду або стільниць;
  • періодичної заміни на нові.

Після роботи з продуктами тваринного походження руки слід вимити, а потім витирати. Набір кухонних рушників потребує систематичної дезінфекції. Для цього підійде оцет, перекис водню або лимонний сік. Їх можна додати під час прання у відсік для кондиціонера. Як завжди, перед першим застосуванням слід ретельно випрати і добре висушити. Краще це зробити на свіжому повітрі, під прямим сонячним промінням.

Подивіться уважно на своїх текстильних помічників. Якщо вони вкриті темними плямами, погано пахнуть і не викликають жодного бажання взяти їх до рук, терміново викинути! Купуйте нові якісні варіанти, стильні та красиві, що надихають на господарські справи.

nabir-2

Як вибрати набір кухонних рушників

Першим параметром є розмір, краще вибирати невеликі: 30х50, 40х60 см, а серветки ще менше: 20х20, 30х20 см. Що стосується форми, вона може бути квадратною або прямокутною. Круглі серветки застосовуються рідше. Їх використовують для декоративного сервірування столу.

Рекомендується придбати кілька комплектів на кожен день і подарунковий набір рушників для свят, коли хочеться, щоб стіл виглядав ошатно.

Також слід звернути увагу на тканину м'яких аксесуарів. В ідеалі вона має бути натуральною, м'якою, гігроскопічною, щоб не линяла та не витягувалася. Для витирання рук підійдуть бавовняні або махрові тканини з коротким ворсом, для посуду – милі вафельні вироби, які були такі популярні десятки років тому, але все ще актуальні. Для витирання поверхонь ідеальні серветки з мікрофібри та бамбукового волокна.

Тепер важливо визначитися із забарвленням виробу. Світлі моделі жовтого, гірчичного, пісочного, коричневого кольорів відмінно впишуться в інтер'єр під дерево. Однотонні меблеві гарнітури нейтральних відтінків добре доповнять яскраві текстильні аксесуари. Вони можуть бути доповнені принтами, написами, орнаментами чи ефектною вишивкою. Для білого простору підійдуть оливкові, блакитні, м'ятні, ніжно-зелені рушники кухонні, набір може складатися з полотен різного розміру і серветок. Придбати кухонні рушники оптом виробництва Туреччини можна онлайн, у перевіреного надійного виробника.

Де придбати набір рушників для кухні

Рушники оптом та в роздріб зручно купувати в інтернет-магазині “MAHRA. Махровий світ”. Тут великий асортимент не лише аксесуарів для кухні, а й іншого домашнього текстилю. Приємний каталог, красиві фото, докладні описи допоможуть швидко вибрати потрібні позиції та в кілька кліків оформити замовлення. Якісний сервіс, різні способи оплати та доставки – це зручність покупок та бажання стати постійним покупцем. Є пропозиції щодо співпраці. Вам потрібно терміново купити набір кухонних рушників? Ви знаєте, куди звернутися та порадувати себе якісними стильними, практичними товарами для позитивного настрою щодня.

viber