Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Турецька постільна білизна: переваги і особливості елітного текстилю

Турецька постільна білизна: переваги і особливості елітного текстилю

Постільна білизна турецького виробництва - одна з найпопулярніших в світі. Високоякісний елітний текстиль виготовляється в основному з натуральних волокон: льону, шовку, бавовни. Завдяки цьому комплекти відрізняються надзвичайною м'якістю, привабливим і естетичним зовнішнім виглядом, високими експлуатаційними властивостями.

Правильно підібране турецьке постільне стане справжньою окрасою спальні. Виробники пропонують набори в різних дизайнерських виконаннях, завдяки чому ви можете вибрати текстиль під інтер'єр кімнати.

Турецька постільна білизна: переваги

Текстиль від турецьких виробників виграшно відрізняється від наборів конкурентів такими плюсами:

  • м'якістю;
  • якістю обробки;
  • точністю і міцністю швів;
  • тонкою матерією;
  • відповідністю європейським стандартам;
  • бездоганним пошиттям.

При розгляді елітного комплекту ви не побачите ниток що стирчать, неакуратних петель або незначних розбіжностей по швах, що характерно недорогим товарам. Фарбування постільної білизни високої цінової групи виконується унікальними складами і пігментами. Завдяки цьому комплект не линяє, не вигоряє і не тускніє при пранні - колір залишається таким же яскравим після численних циклів очищення. Виробники пропонують велику різноманітність відтінків - від нейтральних натуральних до яскравих кольорів і 3D-зображень.

Турецька постільна білизна виробляється з високоякісних тканин, що і визначає цінову групу товару. Особливою популярністю користуються вироби з унікальною турецької бязі - ранфорса. За експлуатаційними характеристиками вона не поступається натуральному шовковому і бавовняному матеріалу.

Купуючи постільну білизну оптом і в роздріб, важливо розуміти, що вартість елітної продукції - висока. Якісний турецький комплект не може коштувати дешево. Тому альтернатива для покупців - сатинові набори вітчизняного виробництва. При доступній ціні якість комплектів залишається високою, а термін служби - тривалим.

З яких тканин виготовляють турецькі комплекти

Турецька постільна білизна двуспальнаДля пошиття простирадл, наволочок, підковдр застосовується широке розмаїття матеріалів. Тип текстилю безпосередньо впливає на вартість набору. Якісна турецька постільна білизна виготовляється виключно з висококласної натуральної місцевої та імпортної сировини.

Бавовна

Даний матеріал - найбільш популярний і поширений. Бавовна для елітних комплектів збирається вручну. Головна його перевага - гігроскопічність. Текстиль володіє дихаючими властивостями, тому спати під таким комплектом комфортно і влітку, і взимку. При цьому бавовняні вироби служать довго. При активному використанні пофарбовані нитки не линяють. Відгуки покупців підтверджують високі експлуатаційні характеристики бавовняних наборів. Вони доступні в дорослих і дитячих варіаціях.

Сатин

Високоякісну турецьку постільну білизну з сатину візуально можна переплутати з шовковими наборами. За тактильним відчуттям, природному блиску матеріал майже повністю повторює характеристики натурального шовку, але створений з бавовняних і інших ниток.

Відмінні характеристики сатинового текстилю:

  • виняткова міцність;
  • простіша експлуатація в порівнянні з натуральним шовком;
  • м'якість;
  • конкурентна ціна.

Також у продажу ви можете зустріти продукцію з мако-сатину. Це тонковолокниста чесана бавовна. Виробам з нього властиві такі характеристики: виражений блиск, гладка фактура, не схильність зминання. Навіть після десятків пральних циклів готовий набір зберігає характерний блиск.

Жаккард

Турецька постільна білизна полуторнаВідмітна риса матеріалу - складне переплетення ниток, які формують багатобарвне полотно. Турецька постільна білизна з жаккарда міцна, стійка до механічних пошкоджень і зносу. Комплектам не страшні регулярні прання. На поверхні не з'являються зачіпки і затягування, які характерні більш тонким матеріалам.

Колірна гамма жакардових товарів не обмежується класичними відтінками. Компанії-виробники в одному виробі вдало поєднують відразу кілька кольорів.

Шовк

Турецька постільна білизна з шовку також належить до дорогого цінового сегменту. Подібним виробам властиві такі характеристики:

  • неповторний блиск;
  • прохолодна поверхня;
  • естетичний, вишуканий зовнішній вигляд.

Шовкові набори примхливі у догляді, тому використовувати їх потрібно з особливою акуратністю. Такі вироби краще не очищати в пральній машинці на великих оборотах. Перед пранням комплекту уважно ознайомтеся з інструкцією і рекомендаціями по догляду від виробника.

Альтернатива дорогому і примхливому натуральному матеріалу - вироби з попліну (штучного шовку). Тканина не потребує специфічного догляду, добре вбирає вологу і відрізняється високою теплопровідністю. Ціна комплектів з попліну істотно нижче.

Льон

Натуральні рослинні лляні волокна - популярна сировина для пошиття постільної білизни. Турецька постільна білизна з льону - краще рішення для алергіків. Матеріал не провокує подразнень і висипання на шкірі, підходить дітям і людям з чутливою шкірою.

Під час експлуатації вироби легко мнуться, а на поверхні утворюються характерні заломи. Враховуйте це, купуючи комплект з 100% льоном в складі. Якщо естетичність для вас на першому місці, то розгляньте варіанти з лляних і бавовняних ниток. Таке рішення більш практичне - вироби менше мнуться і при цьому легко розгладжуються.

Бамбук

Бамбукова турецька постільна білизна - одна з найпопулярніших на європейському ринку. Простирадлам, наволочкам, підковдрам характерні наступні особливості:

  • м'якість і приємні тактильні властивості;
  • акуратна фактура;
  • легкий природний блиск;
  • гіпоалергенність;
  • антисептичні властивості.

За тактильним характеристикам бамбукові набори не поступаються товарам з шовку, кашеміру. Матеріал поглинає вологу і швидко висихає. Бамбукові вироби можна використовувати влітку і взимку.

Меланжеві набори

Велика частина меланжевих комплектів виконана в оригінальних яскравих тонах. До складу матеріалу включені синтетичні і натуральні нитки. Подібний домашній текстиль здатний стати прикрасою кімнати.

Турецька постільна білизна середньої цінової групи виготовляється зі змішаних тканин або синтетичних. Найбільшою популярністю користуються комплекти з модала. Якщо ви хочете придбати якісний комплект з натуральними нитками в складі, але ціна для вас завищена, зверніть увагу на набори вітчизняного виробництва з сатину. Це більш доступна, зносостійка, довговічна альтернатива. У каталозі інтернет-магазину «Махровий Світ» зібрані різноманітні колекції сатинових наборів.

Дизайн та оформлення комплектів

Турецька постільна білизна эвророзмірГоворити про якість елітних наборів не потрібно. Турецька постільна білизна по краях обробляється оверлоком, що запобігає затягування і виникнення стирчання ниток. Асортимент продукції настільки великий, що навіть найвибагливіший покупець знайде набір для себе або на подарунок близьким.

На окрему увагу заслуговують вироби з традиційними візерунками. Такі комплекти виготовляються виключно з натуральних ниток. Укладання волокон виконується в кілька шарів, завдяки чому і виходить оригінальний візерунок, вишуканий зовнішній вигляд.

Сучасні виробники стежать за модними тенденціями, тому в продажу з'явилася велика різноманітність наборів в пастельній, спокійною палітрі. Любителі зображень і візерунків також знайдуть стилістичне рішення під свої переваги. Вибір товару в інтернет-магазині «Махровий Світ» спрощується завдяки фото з точною передачею кольору.

Важливі характеристики при купівлі комплекту

Підбір тканини і кольору - індивідуальний питання. Купуючи турецьку постільну білизну, варто звернути увагу на такі моменти:

  1. Розмір. Параметри комплектів турецького виробництва майже завжди збігаються, але можуть бути відхилення в обидві сторони на 5-20 см. Щоб не зіткнутися з такою ситуацією, уважно ознайомтеся з розмірною сіткою. Враховуйте, що після прання продукція з натуральних волокон може давати усадку.
  2. Щільність тканини. Це головний показник якості. Чим щільність вища, тим довше прослужить текстильний виріб. Щільність тканини якісної постільної білизни не повинна бути менше 60 ниток на 1 см². Показник щільності вказується в описі товару і на ярлику виробу.
  3. Якість фарбування і запах. Якісна продукція не виділяє неприємний хімічний запах. Різкий аромат вказує на використання токсичних барвників, що не характерно дорогому текстилю.

В інтернет-магазині «Махровий Світ» ви можете замовити не тільки високоякісну турецьку постільну білизну, але і весь текстиль для будинку: скатертини, пледи і ковдри, кухонні та лазневі рушники оптом.

Чому турецька продукція так популярна

Турецька текстильна промисловість бере свій початок ще з часів Османської Імперії. Сьогодні турецькі виробники при виготовленні наборів поєднують унікальні традиції та сучасні технології, в результаті чого їх продукція поза конкуренцією. Турецька постільна білизна відрізняється від товарів конкурентів такими особливостями:

  • 100% екологічний склад;
  • висока якість матеріалу;
  • точне дотримання виробничої технології;
  • відповідність стандартам (використання білизняного шва, обробка оверлоком);
  • різноманітність дизайнів;
  • конкурентна вартість.

У порівнянні з італійськими аналогами ціна наборів доступна, а якість - така ж висока. Але при цьому турецька продукція дорожче української. Якщо вартість для вас на першому місці, зверніть увагу на вітчизняні товари - по міцності, довговічності і щільності вони практично не поступаються імпортним.

Популярні спальні набори

Турецька постільна білизнаТурецька постільна білизна славиться різноманітністю дизайнів. Щоб стильно оформити кімнату, рекомендується заздалегідь визначитися з колірною гамою. Серед популярних дизайнерських рішень лідируючу позицію займають однотонні комплекти та набори в смужку. Натуральна бавовняна основа забезпечує м'якість, зручність і комфорт користувачам. Стриманий лаконічний дизайн робить набори універсальними, так як їх можна вписати буквально в будь-який інтер'єр.

На окрему увагу заслуговують набори з дрібним квітковим візерунком в стилі прованс. Такі комплекти вписуються в світлу колірну гамму, підходять для дитячих кімнат. Найчастіше візерунок наноситься на нейтральний фон.

Вироби з 3D-малюнками поступово виходять з моди. Але якщо ви шукаєте набір дитині або хочете додати в інтер'єр спальні яскравих фарб, вибирайте турецьке постільне. Набір не втратить яскравості навіть після великої кількості пральних циклів.

Виробники приділили увагу комфорту користувачів. Простирадла сучасних комплектів доповнені фіксуючими гумками. Вони надягаються на матрац і не сповзають. Підодіяльники укомплектовані гудзиками, замками, кріпленнями. Вони повторюють геометрію ковдри, роблячи експлуатацію зручною.

Дотримуйтесь умов догляду, щоб продукція прослужила якомога довше. Дотримуйтеся оптимальної температури під час прання, сушки та прасування. Не вибирайте максимальну кількість обертів в пральній машинці, щоб не пошкодити матеріал. Шовкові комплекти - вимогливі до догляду. 

Придбання спальних наборів оптом дає можливість заощадити левову частку бюджету. Власники магазинів і торгових точок, закупивши продукцію, зможуть урізноманітнити свій асортимент. Придбати відразу кілька наборів вигідно і для роздрібних покупців, адже елітне спальне приладдя - завжди доречний подарунок.

viber