Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Постільна білизна сатин подарує вам солодкі сни!

Постільна білизна сатин подарує вам солодкі сни!

Щоб зробити свій нічний відпочинок повноцінним, комфорт максимальним, а настрій зранку піднесеним, вам знадобиться постільна білизна сатин. Ця тканина виготовляється з бавовняної нитки подвійного плетіння. Таке переплетення забезпечує щільність, шовковистість і глянсовий ефект. Можна сміливо сказати, що ця матерія - ідеальний аналог шовку, що володіє неперевершеним блиском, вишуканістю і приємними тактильними властивостями. Купити постільну білизну сатин ви можете в інтернет-магазині Махровий світ. Ми пропонуємо до уваги своїх покупців колосальний вибір виключно якісних і привабливих виробів за доступною вартістю. Тому, заходьте в наш віртуальний каталог, вибирайте вподобану постільна білизна сатин, простирадла і подушки. Замовляючи текстильні товари у нас, ви безсумнівно перетворите свій будинок в затишне, атмосферне і стильне гніздечко.

Сатинова доброякісна постільна білизна

В асортименті магазину Mahra ви побачите брендову продукцію від відомих світових виробників. Всі товари, включаючи постільну білизну сатин, мають такі переваги:

  • Безпека. Використання натуральних матеріалів є гарантією того, що ви будете захищені від виникнення алергічних реакцій, подразнень шкіри.
  • Відмінна повітропроникність. Під таким підодіяльником тіло буде "дихати".
  • Відмінна зносостійкість. Застосування маленького відсотка синтетики гарантує довговічність. Ви будете насолоджуватися красивим зовнішнім виглядом творінь тривалий час.
  • Практичність. Купити постільну білизну сатин - хороша ідея, адже вона не потребує складного догляду. Варто тільки дотримуватися рекомендацій, зазначених на етикетці.
  • Яскравість. Стійкість фарбування така, що навіть після двохсот прань ви не помітите змін.

Створіть атмосферу свого житла неповторною, розкішною, додайте їй краплю блаженства і спокою, купуйте постільну білизну сатин у нас.

Постільна білизна з сатину оптом

Якщо ви володієте власною торговою точкою і реалізуєте спальне приладдя, то ви прийшли за адресою. Ми надаємо вам унікальну можливість вигідно придбати постільну білизну сатин, ковдри, пледи і покривала. Низькі ціни, гнучкі системи знижок і регулярні бонуси для оптовиків обов'язково вам припадуть до душі. Будемо раді співпраці з вами!

viber