Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як купити правильну двоспальну ковдру оптом?

Як купити правильну двоспальну ковдру оптом?

Придбати двоспальні ковдри оптом і в роздріб - чудове рішення для великої родини. Також, вони стануть відмінним придбанням для власників магазинів, які піклуються про комфорт своїх покупців. Наша компанія "Махровий світ" співпрацює тільки з надійними виробниками і гарантує, що купивши двоспальну ковдру оптом, ви переконаєтеся в тому, що якість виробів знаходиться на високому рівні. А що стосується їх ціни, то вона Вас приємно здивує. Заходьте в гості, вивчайте каталог і робіть покупку двоспальної ковдри, простирадла, пледа, постільної білизни.

Як купити правильну двоспальну ковдру оптом?

Науково доведено, що температура навколишнього простору безпосередньо впливає на тривалість сну, тому потрібно вибрати оптимальний варіант, виходячи з особистих переваг. Ступінь теплоти - поняття відносне, так як кожна людина індивідуальна і по-різному переносить холод і тепло. Широкий асортимент продукції дає можливість знайти двоспальні ковдри оптом з різними наповнювачами:

  1. 100% овчина. Натуральний матеріал, яким можна вкривати навіть маленьких діток. Вони не створюють парникового ефекту, дозволяючи тілу дихати. При дбайливому догляді такі одіяльца будуть радувати вас довгі роки.
  2. Силіконізоване волокно. Така двоспальна ковдра має легку вагу, не втрачає первісний вигляд і не деформується після багатьох прань. Їх перевага в тому, що вони абсолютно безпечні для людей, які страждають на алергічні захворювання, так як в них відсутні побутові кліщі і шкідливі домішки.

Для будь-якої людини цілком достатньо двох ковдр - щоб накриватися взимку і влітку. Але існують і на 4 сезони - це новинка сучасного ринку. Завдяки своїй універсальності такі двоспальні ковдри можуть використовуватися в будь-яку пору року.

Двоспальна якісна ковдра - незамінна річ в кожному будинку

У нас Ви можете купити двоспальні ковдри оптом за найвигіднішою вартості. Наша фірма не один рік успішно реалізує товари домашнього текстилю, а велика кількість задоволених клієнтів головний доказ. Ми пропонуємо зручні умови оплати, і доставку тільки перевіреними кур'єрськими службами. Якщо у Вас виникли будь-які питання - сміливо звертайтеся! Наші менеджери із задоволенням нададуть необхідну інформацію і допоможуть оформити замовлення двоспальної ковдри. Дивіться і інші категорії на нашому сайті, які можуть Вас зацікавити: скатертини, капюшони для купання, пончо, набори рушників.

viber