Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Якісні банні полотенця – запорука красивої шкіри

Якісні банні полотенця – запорука красивої шкіри

Здоров'я нашої шкіри певним чином залежить від чистоти та матеріалів з яких виготовлений той чи інший рушник. Адже вже навіть після першого використання на рушнику залишаються бактерії. Саме тому при використанні рушників важливо регулярно їх міняти на чисті. Для підтримання санітарних норм спеціалісти радять змінювати банні рушники після трьох-п'яти використань. Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент банних полотенець і не тільки. У нас ви можете придбати банні рушники оптом від виробника. Різноманіття розмірів банних рушників вас порадують, а невисокі ціни та якісні матеріали приємно здивують.

Де зберігати банні рушники?

Для зберігання рушників радять використовувати суху та добре провітрювану кімнату. Багато хто зберігає рушники у ванній, це вважається не дуже правильним, адже тут висока волога та присутні перепади температури. Ті рушники, які ви збираєтесь використовувати зазвичай зберігаються на вішалках розміщених на дверях чи стіні ванної кімнати. Також можна використовувати різні невеличкі полички, де лежатимуть рушники та інші ванні аксесуари. Ще існують різні корзини для зберігання полотенець, які можна зберігати в шафі. Якщо все ж таки ви виділили місце для зберігання полотенець у ванній кімнаті ось декілька порад, де їх зберігати. Ящики, корзини чи полички можна розмістити під умивальником. Для того, щоб кімната виглядала стильніше всі полички можна прикрити шторками у стилі ванної. Якщо ж у вас велика ванна кімната ви можете придбати шафу або комод. Також існує багато видів різних стійок для рушників.

Як та де сушити банні полотенця

  • Сушити ванні рушники потрібно у кімнаті, яка добре провітрюється, адже в замкненій кімнаті рушник висохне, проте матиме неприємний запах.
  • Виймати рушники з пральної машини потрібно відразу, адже якщо вони трохи полежать у барабані, то може виникнути затхлий запах.
  • Також сушити рушники можна у сушарці або на вулиці, розвісивши їх так, щоб між ними було достатньо простору.

На сайті нашого магазині зверніть увагу на оптовий продаж рушників.

 

viber