Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Бамбукові рушники:  характеристики та переваги

Бамбукові рушники:  характеристики та переваги

Рушники бамбукові з'явилися на українському ринку зовсім недавно, приблизно у 2005 році. З того часу вони стрімко завоювали широку популярність та навіть витіснили з лідируючої позиції класичні бавовняні рушнички. В чому полягає причина? Справа в тому, що натуральний бамбук нічим не поступається звичній бавовні за своїми якостями, проте має безліч більш дивовижних властивостей.

Бамбукові рушники виробництва Турція виправдовують усі очікування споживачів

У повсякденному житті люди щодня використовують тисячі різних предметів і рушник - не виняток. Без такого домашнього текстилю в побуті просто не обійтися. І якщо ви хочете, щоб він залишався ніжним, м'яким і красивим протягом довгого часу і при цьому був натуральним і максимально корисним для здоров'я, рекомендуємо звернути увагу на набір бамбукових рушників.

Рушники бамбукові володіють рядом корисних властивостей, що вигідно відрізняють їх від бавовняних та інших моделей:

  • Бамбукове волокно характеризується високим рівнем зносостійкості, тому текстильна продукція з цього матеріалу успішно витримує більше часті прання, і не втрачає при цьому початкового зовнішнього вигляду.
  • Бамбукові рушники Турція є гіпоалергенними і мають антибактеріальну дію. 75% бактерій, що потрапили на тканину з бамбукової пряжі, знищуються протягом доби. Ось чому це прекрасний варіант для людей, які схильні до алергічних реакцій.
  • Текстильні вироби із бамбуку вирізняються відмінною гігроскопічністю. Рушники бамбукові в декілька разів краще за бавовняні вбирають вологу.
  • Вирощується бамбук без застосування будь-яких хімічних засобів. А з огляду на те, що це дерево росте дуже швидко, можна сміливо стверджувати, що рушники бамбукові є найбільш доступним домашнім текстилем за ціною.

 

Крім усіх вищеперерахованих переваг, бамбукові рушники Турція володіють неймовірними тактильними властивостями. При першому ж дотику до них можна відчути їх шовковистість, м'якість та ніжність.

Рушники бамбукові: колосальний асортимент на сайті mahra.com.ua

Якщо ви бажаєте придбати набір бамбукових рушників оптом для себе або в якості подарунка для своїх рідних та друзів, то ви прийшли за правильною адресою. В інтернет-магазині Mahra представлене величезне різноманіття бамбукових рушників від кращих виробників Турції за доступною ціною.

Здійснити покупку у нас - легко та вигідно. Адже ми дотримуємось демократичної цінової політики, пропонуємо своїм покупцям кращі товари, в тому числі й турецькі рушники оптом, а також забезпечуємо високоякісне обслуговування клієнтів.

viber