Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Догляд за рушниками: розкладаємо по поличках

Догляд за рушниками: розкладаємо по поличках

Банні приналежності - незамінні в кожному будинку. Але як продовжити їхнє життя? У цьому вам допоможе правильний догляд за рушниками. Про нього ми сьогодні і поговоримо. В середньому, на людину припадає три типи: метрові для купань, ніжні для обличчя та рук, для ніг. Ними ми користуємося щодня: вечорами або ранками приймаємо душ, вмиваємося, чистимо зуби. А ще ж потрібні запасні і гостьові варіанти. І хочеться, щоб кожен виріб був великим, об'ємним, пишним. Тоді як зберігати рушники? В першу чергу, при плануванні ванної, обов'язково продумайте можливості функціонального і практичного заощадження цих важливих атрибутів. Один або два треба повісити для загального користування, особисті відкласти на окрему антресоль, додаткові заховати в комод. Таким чином ви зможете організувати простір і зробити догляд за рушниками легким.

Як правильно зберігати рушники?

Давайте розглянемо декілька корисних ідей для зберігання рушників, які ідеально підійдуть різному оселі: крихітному і просторому.

  • Контейнери, встановлені під раковиною. Це чудове рішення, так як присутні елементи завжди будуть під рукою і можна буде витягти свіжий рушничок за лічені секунди.
  • Плетені кошики. Універсальні, привабливі і зручні, вони впишуться в будь-який дизайн інтер'єру. Головне тільки підібрати відповідний колір. За рахунок них, ви зумієте перетворити догляд за рушниками на справжнє мистецтво, а ваша кімната буде нагадувати спа-салон.
  • Тумби з висувними ящиками. Найпопулярніший спосіб. Це краще, ніж статичні підставки з дверцятами. Тому що необхідне буде зверху, і ви точно не зачепите передні стопки.
  • Настінні дисплеї. Компактні стійки досконалі для маленьких приміщень, адже не займають багато місця. До того ж, їх можна змайструвати власноруч.

    Які ідеї для зберігання рушників здаються вам найбільш вдалими? Нам всі подобаються. Але найважливіше, щоб предмети тривалий час зберігали свій первісний вигляд, радували вас своєю м'якістю, ніжністю та пухнастий. Для цього і призначений догляд за рушниками. На нашому сайті ви знайдете статті на тему того, яким має бути прання і чистка, як забезпечити гарний зовнішній вигляд рушників надовго і іншу дорогоцінну інформацію.

    Догляд за улюбленими рушниками

    Ми вже з'ясували яким повинен бути догляд за рушниками. Але ось, що стосується дорогих серцю творінь? Ви можете придбати їх в нашому інтернет-магазині Махровий світ. Тут колосальний асортимент високоякісного домашнього текстилю, який точно підкорить вас своїми перевагами. Ми пропонуємо увазі своїх клієнтів простирадла, пледи, покривала, подушки, скатертини і безліч інших товарів, які створюють затишну атмосферу.

viber