Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Простирадло на резинці: підбираємо правильний розмір

Простирадло на резинці: підбираємо правильний розмір

У кінці минулого століття був винайдений чудовий вид домашнього текстилю, який спростив життя мільйонів людей. Це - простирадло на резинці. Від класичної моделі воно відрізняється тим, що по нижньому краю суцільного полотна вшита спеціальна “спідничка”, яка натягується на матрац і кріпиться під ним еластичною гумкою.

У чому головна перевага такого текстильного виробу?

Якщо ви любите покрутитися уві сні, то вам точно необхідне простирадло на резинці. Воно стане для вас справжнім порятунком, бо, як би активно ви не переверталися вночі, таке простирадло залишиться на своєму місці, і не буде утворювати неприємні складки. З його допомогою ви перестанете прокидатися в купі зім'ятої постільної білизни і вам не доведеться постійно перестилати ліжко.

Простирадла з резинкою. Головні особливості вибору

Дуже часто при покупці простирадла на резинці, покупці стикаються із неприємними ситуаціями. От вони придбали чудову модель і повернулися додому. Починають натягувати простирадло на матрац, а воно не налазить! То з одного боку злетить, то з іншого. А може й взагалі звисає по краях.

Причина подібних випадків одна - неправильно підібраний розмір. Саме тому, у цій статті ми вирішили поділитися з вами корисними порадами, які вбережуть вас від невдалої покупки простирадла на резинці:

  • Якщо ви бажаєте підібрати простирадло на резинці на диван, то вам потрібно враховувати ширину спального місця і додавати до неї не менше ніж по 10 сантиметрів з кожного боку. В цьому випадку, текстильний виріб буде надійно фіксуватися, і протягом всієї ночі міцно триматися. Але не варто захоплюватися, підгин більше ніж 20 см буде мнутися та заважатиме застеляти диван.
  • Для ліжок з матрацом підбирати простирадла оптом з резинкою значно простіше, ніж для розкладних систем. Однак, тут також є свої нюанси. Формула для прямокутних моделей розраховується наступним чином - Ширина простирадла на резинці = ширина ліжка + подвійна висота матраца + підгин 10-15 см з кожного боку по ширині. Що стосується довжини виробу, то вона стандартна і підбирається у залежності від типу спального місця.

Враховуючи такі критерії, ви неодмінно зможете підібрати простирадло на резинці правильного розміру. Проте, вам також не потрібно забувати про такі фактори, як якість тканини, акуратність пошиття та однорідність забарвлення.

Високоякісне простирадло на резинці за доступною ціною

Якщо ви бажаєте здійснити справді вигідну покупку, тоді вам варто зробити це в інтернет-магазині Махровий світ. Адже наша компанія співпрацює з кращими виробниками. Це означає, що в каталозі магазину представлені лише якісні, практичні та довговічні простирадла з резинкою.

Крім того, ви можете замовити у нас не лише простирадло на резинці, але й інші товари. Наприклад, плед, ковдру, постільну білизну та махрове простирадло.

viber