Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.

Прихватки - зручний і красивий аксесуар

Прихватки - зручний і красивий аксесуар

Щодня кожна господиня проявляє свої здібності, радує рідних смачними кулінарними шедеврами, але ніхто і не замислюється, що їй доводиться мати справу з дуже гарячими каструлями і сковорідками. Прихватки - геніальний винахід, здатний вберегти руки від опіків, перетворити процес готування в легке і приємне заняття, стати амулетом будинку, прикрасивши собою робоче місце. Історія виникнення прихваток для кухні почалася ще за сивої давнини, коли люди тільки навчилися розводити багаття і готувати на ньому їжу. Напевно, щоб захистити пальці від вогню, в хід йшли пучки трав, шкури тварин. І ось тепер, пару століть тому, коли з'явилося швейне виробництво, хранителька домашнього вогнища були створені більш практичні прихватки для кухні з тканини. На сьогоднішній день, придбати їх не становить великих труднощів. Але, все таки важливо відшукати гармонійне поєднання "ціна-якість". Не мучте себе тривалими пошуками, заходьте в інтернет-магазин Махровий світ. Ми пропонуємо виключно доброякісні, але при цьому недорогі прихватки, фартухи, рушники.

Де купити вигідно прихватки для кухні оптом?

Якщо ви володієте магазином, бутиком або торговою точкою і займаєтеся реалізацією таких кухонного приладдя, як прихватки, тоді вам точно знадобиться надійний постачальник якісної продукції. Адже саме від нього залежить успішність вашого підприємства і зростання продажів. Якщо довго шукали хорошого імпортера прихваток для кухні, вітаємо! Ви прийшли за адресою. Компанія Mahra вже кілька років працює спільно з провідними світовими виробниками і поставляє їх творіння на український ринок. Нам довіряють і з нами співпрацюють багато підприємців України. Причини нашого успіху криються в:

  • Високоякісності. Ми самостійно перевіряємо кожен товар на відповідність з європейськими стандартами.
  • Бездоганності обслуговування. Зрозумілий і простий інтерфейс нашого сайту дозволяє легко знайти потрібний продукт. А наші досвідчені менеджери завжди раді прийти на допомогу і поділитися корисними порадами.
  • Взаємовигідних умовах. Ми надаємо шанс добротні купити прихватки для кухні, фартухи, скатертини за найнижчими цінами.

Вирішуйте зробити покупку прихваток для кухні у нас. Запропонувавши своїм покупцям прихватки та інші елементи для будинку, що володіють такими перевагами, як екологічна безпека, натуральність, гіпоалергенність, м'якість на дотик, практичність, довговічність, ви безсумнівно завоюєте довіру і поліпшите свою репутацію.

Стильні прихватки оптом

Відвідайте офіційний веб-сайт mahra.com.ua. Скористайтеся унікальною можливістю замовити прихватки з вигодою і дати поштовх до динамічного розвитку власного бізнесу. Ми гарантуємо швидке оформлення замовлення і блискавичну доставку в будь-який регіон. Будемо щасливі співпрацювати з вами!

viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

viber