Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Прихватки - зручний і красивий аксесуар

Прихватки - зручний і красивий аксесуар

Щодня кожна господиня проявляє свої здібності, радує рідних смачними кулінарними шедеврами, але ніхто і не замислюється, що їй доводиться мати справу з дуже гарячими каструлями і сковорідками. Прихватки - геніальний винахід, здатний вберегти руки від опіків, перетворити процес готування в легке і приємне заняття, стати амулетом будинку, прикрасивши собою робоче місце. Історія виникнення прихваток для кухні почалася ще за сивої давнини, коли люди тільки навчилися розводити багаття і готувати на ньому їжу. Напевно, щоб захистити пальці від вогню, в хід йшли пучки трав, шкури тварин. І ось тепер, пару століть тому, коли з'явилося швейне виробництво, хранителька домашнього вогнища були створені більш практичні прихватки для кухні з тканини. На сьогоднішній день, придбати їх не становить великих труднощів. Але, все таки важливо відшукати гармонійне поєднання "ціна-якість". Не мучте себе тривалими пошуками, заходьте в інтернет-магазин Махровий світ. Ми пропонуємо виключно доброякісні, але при цьому недорогі прихватки, фартухи, рушники.

Де купити вигідно прихватки для кухні оптом?

Якщо ви володієте магазином, бутиком або торговою точкою і займаєтеся реалізацією таких кухонного приладдя, як прихватки, тоді вам точно знадобиться надійний постачальник якісної продукції. Адже саме від нього залежить успішність вашого підприємства і зростання продажів. Якщо довго шукали хорошого імпортера прихваток для кухні, вітаємо! Ви прийшли за адресою. Компанія Mahra вже кілька років працює спільно з провідними світовими виробниками і поставляє їх творіння на український ринок. Нам довіряють і з нами співпрацюють багато підприємців України. Причини нашого успіху криються в:

  • Високоякісності. Ми самостійно перевіряємо кожен товар на відповідність з європейськими стандартами.
  • Бездоганності обслуговування. Зрозумілий і простий інтерфейс нашого сайту дозволяє легко знайти потрібний продукт. А наші досвідчені менеджери завжди раді прийти на допомогу і поділитися корисними порадами.
  • Взаємовигідних умовах. Ми надаємо шанс добротні купити прихватки для кухні, фартухи, скатертини за найнижчими цінами.

Вирішуйте зробити покупку прихваток для кухні у нас. Запропонувавши своїм покупцям прихватки та інші елементи для будинку, що володіють такими перевагами, як екологічна безпека, натуральність, гіпоалергенність, м'якість на дотик, практичність, довговічність, ви безсумнівно завоюєте довіру і поліпшите свою репутацію.

Стильні прихватки оптом

Відвідайте офіційний веб-сайт mahra.com.ua. Скористайтеся унікальною можливістю замовити прихватки з вигодою і дати поштовх до динамічного розвитку власного бізнесу. Ми гарантуємо швидке оформлення замовлення і блискавичну доставку в будь-який регіон. Будемо щасливі співпрацювати з вами!

viber