Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Правила вибору рушника для бані

Правила вибору рушника для бані

Рушник для бані - це спеціальний текстильний аксесуар, який був розроблений спеціально для практичності та комфортного відвідування закладів банного типу. Його розмір, висота і щільність ворсу виготовлені таким чином, щоб швидко і якісно зібрати всю вологу з тіла людини. Крім того, рушник для бані відіграє дуже важливу естетичну роль та дозволяє людям виглядати презентабельно навіть у такому громадському місці, як лазня.

Чому варто придбати рушники для бані та сауни на липучці?

Дехто дивується і задається питанням: “Навіщо купувати рушник для бані чоловічий, якщо можна загорнутися у звичайний рушничок?”. Для новачків і тих, хто відвідує сауну дуже рідко такий варіант, можливо, підходить. Однак набагато краще паритися в лазні, будучи одягненим у зручне парео. Спеціальний крій цього предмета банного одягу дозволяє вільно рухатися і виключає можливість виникнення незручних ситуацій - рушники для бані та сауни на липучці ніколи не спадуть самі собою. Крім того існують різні фасони цих предметів одягу. Наприклад, відмінним варіантом чоловічого вбрання для сауни є так званий кілт. А купити жіночий рушник для бані, вибравши з безлічі кольорів та оформлень, взагалі не важко.

Правила вибору рушника для бані

На сьогоднішній день все більша кількість людей задумується над тим, щоб купити рушники для сауни оптом. Однак, для того, щоб підібрати для себе та своїх друзів справді якісні банні аксесуари, необхідно враховувати такі критерії:

  • Матеріал. Дуже важливо, щоб рушник для бані володів такими властивостями, як гігроскопічність, гіпоалергенність, шовковистість. Лідируючі позиції займають махрові вироби. Вони справді чудово вбирають вологу, не викликають алергічні реакції та є дуже приємними на дотик. Друге місце займають бамбукові та бавовняні рушники для бані та сауни на липучці. Вони також вирізняються хорошими характеристиками, проте служать не так довго, як махрові рушники.
  • Розмір. Даний критерій залежить від особистих уподобань та потреб. Зазвичай, рушник для бані чоловічий має стандартний середній розмір, а жіночі банні рушнички дозволяють завернути все тіло повністю.
  • Липучка. Рушники для бані та сауни на липучці дозволяють уникнути безлічі неприємних і незручних ситуацій.
  • Дизайн. Хороший рушник для бані відрізняється не тільки вартістю. Він повинен виділяти приємний запах, не залишати ворс на руках і бути рівномірно пофарбованим.

Де купити рушник для бані?

Високоякісний, зручний, практичний та красивий рушник для бані можна придбати в інтернет-магазині Махровий світ. У каталозі магазину представлений широкий асортимент якісних текстильних виробів за доступною ціною. Тому, тут кожен зможе легко підібрати та вигідно придбати рушники оптом.

viber