Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як відбілити кухонні рушники? Дієвий спосіб!

Як відбілити кухонні рушники? Дієвий спосіб!

Гарний кухонний текстиль є не тільки практичним помічником, а й справжньою окрасою кожної кухні. Особливо, якщо він виконаний в білосніжному кольорі! Однак, всім господиням відомо, що з часом білі вироби перестають бути акуратними і привабливими, поступово перетворюючись в сірі ганчірки, вкриті плямами від жиру, кави, томатних соусів та інших продуктів харчування. Звідси виникає питання: "Як відбілити кухонні рушники?" Це дуже просто, насправді. І в цій статті ми розповімо вам про найлегший і найефективніший спосіб, який чарівним чином моментально видаляє навіть найстаріші плями.

Чи можна відбілити кухонні рушники без кип'ятіння?

Багатьох жінок цікавлять "рецепти" відбілювання кухонних рушників без необхідності кип'ятити воду або запускати пральну машину при максимально високих температурах. Чи справді це можливо? Відповідь позитивна! І зараз ми вам розповімо як без зайвих труднощів відбілити кухонні рушники.

Що знадобиться? Відро води, дві столові ложки рослинної олії (краще всього соняшникової), дві ложки відбілювача і половина склянки якого завгодно порошку.

Що з перерахованими "інгредієнтами" робити? Як відбілити кухонні рушники?

  • Необхідно нагріти всю воду приблизно до температури 80-90 градусів.
  • У теплу водичку треба додати перераховані вище компоненти і добре їх перемішати.
  • Потім треба помістити сухі рушники в отриманий розчин.
  • Потім необхідно почекати поки вода стане прохолодною.
  • А в кінці гарненько прополоскати вироби тепленькою водою.

Після того, як ви скористаєтеся даним способом відбілювання кухонних рушників ви побачите, що текстиль буде сліпуче білим, без жодної плямочки і без неприємного запаху!

Як відбілити кухонні рушники іншими способами?

Щоб відбілити кухонні рушники без кип'ятіння також можна скористатися альтернативними методами. Наприклад, не менш дієвим є такий домашній засіб, як гірчичний порошок. Його розводять з водою до стану густуватої каші, наносять її на мокрі рушники, чекають кілька годин, а потім перуть текстильні вироби. Ще одним цікавим рішенням для махрових, вафельних і навіть для прання банних рушників вважається застосування борної кислоти. Її змішують з гарячою водою, замочують брудні рушники на 2 години і після цього перуть будь-яким способом - руками або в машинці.

viber