Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Махрове простирадло: створіть у своїй спальні затишну атмосферу!

Махрове простирадло: створіть у своїй спальні затишну атмосферу!

Завдяки вдалому поєднанню практичності та естетики, область застосування полотна із махри постійно розширюється. Наприклад, величезною популярністю на сьогоднішній день користується такий текстильний виріб, як махрове простирадло. Його фактура вирізняється прекрасною особливістю - на поверхні матеріалу розташовується велика кількість петель з бавовняних ниток. За рахунок цього, такий виріб є надзвичайно м'яким та ніжним на дотик.

Ось чому махрове простирадло вважається справжнім втіленням затишку та комфорту!

Звісно ж, важливим критерієм вибору такого текстилю є його якість. Тому, перед тим, як купити простирадла оптом махрові потрібно обрати перевірених виробників, які виготовляють свою продукцію у відповідності з європейськими стандартами та міжнародними нормами безпеки.

Високоякісне махрове простирадло на резинці в інтернет-магазині Махровий світ

Компанія Махровий світ пропонує увазі своїх покупців текстильну продукцію, виготовлену на кращих світових виробництвах. Наприклад, кожне махрове простирадло, представлене в асортименті магазину, володіє неперевершеними якостями:

  • Гігроскопічність. Махрові простирадла - це вироби із особливого матеріалу, який, у порівнянні з іншими матеріями, відмінно поглинає вологу.
  • Приємні тактильні властивості. Лише один раз доторкнувшись до махрового простирадла, ви зрозумієте, що хочете володіти такою ніжністю та мякістю!
  • Довговічність. Усі вироби, наявні у каталозі, вирізняються надзвичайною міцністю та зносостійкістю. Тому, купуючи махрове простирадло у нас, ви можете не сумніватися, що воно служитиме вам протягом тривалого часу.
  • Практичність. Махрове простирадло на резинці має спеціальну гумку по периметру. Це забезпечує точну і щільну посадку на матрац та запобігає виникненню складок на спальному місці.

Крім вищеперелічених переваг, махрове простирадло гармонійно поєднується з постільною білизною з будь-якої іншої тканини. Тому, ви можете сміливо купувати таку річ, навіть якщо у вас немає жодних постільних виробів з махри.

Купити махрове простирадло в магазині Махровий світ - розумне рішення

Завітавши на офіційний сайт mahra.com.ua, ви побачите прекрасні товари за більш ніж прийнятними цінами. Це прекрасна можливість вигідно купити якісне махрове простирадло, ковдри чи покривала на ліжко.

viber