Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.

Фартух зробить готування приємним

Фартух зробить готування приємним

Напевно не існує в світі будинку, в якому не присутній фартух. Це геніальне творіння, яке здатне стати незамінним помічником для господинь.

Кожна жінка любить, коли її члени сім'ї і гості їдять з апетитом, захоплюються її кулінарними здібностями, просять поділитися рецептами. Після щирих похвал з'являється нестримне бажання знову поекспериментувати, приготувати нові кулінарні шедеври і порадувати ними своїх близьких. Але, щоб приготування страв було дійсно в радість, необхідно купити фартух. Тільки цей атрибут зуміє надійно захистити від гарячих бризок розпеченого масла, жирних плям, крапель води і від інших неприємностей, які переслідують кулінара. Захисне вбрання, - фартух і прихватки придбати можна в інтернет-магазині Махровий світ.

Передник - корисний аксесуар для кухні. Але як його підібрати?

Вибираючи фартух або інші кухонне приладдя, потрібно враховувати кілька факторів, від яких залежить ваша зручність:

  • Матеріал. Щоб забезпечити собі кращий захист від вологи і забруднень, віддавайте перевагу виробам, виготовленим з щільної тканини. Це може бути бавовна або льон. Додатково, поцікавтеся у продавця, чи має фартух водовідштовхуючі просочення. Якщо так, то ви зможете без проблем прати таку модель, не турбуючись про те, що вона деформується, "сяде" або розтягнеться.
  • Функціональність. Відмінний передник для кухні не тільки максимально закриває ваш одяг, але і гарантує комфортні умови для роботи. Як правило, в ньому повинні бути кишені, щоб покласти в них рукавички, або рушники. Подивіться, чи є регулюючі лямки на шиї і чи достатньої довжини зав'язки на талії.
  • Дизайн. Сучасні підприємства шиють не просто зручні фартухи, але і неймовірно красиві. Щоб переконається в цьому, загляньте в наш каталог. Квіткові мотиви, традиційні смужки і горошинки, зображення смачної їжі, - тут ви безсумнівно знайдете прийнятний варіант.

У нашому асортименті ви обов'язково знайдете фартух, який перевершить ваші очікування і буде служити вам протягом тривалого часу.

Якісний фартух за доступною ціною

Компанія Mahra вже багато років співпрацює зі світовими виробниками кухонного текстилю і займається постачанням їх продукції в Україну. Тому, якщо ви бажаєте замовити доброякісний фартух за прийнятною вартістю, тоді ви прийшли за правильною адресою. Ми будемо раді допомогти вам з вибором, швидко оформимо і доставимо ваше замовлення.

viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

viber