Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Фартух зробить готування приємним

Фартух зробить готування приємним

Напевно не існує в світі будинку, в якому не присутній фартух. Це геніальне творіння, яке здатне стати незамінним помічником для господинь.

Кожна жінка любить, коли її члени сім'ї і гості їдять з апетитом, захоплюються її кулінарними здібностями, просять поділитися рецептами. Після щирих похвал з'являється нестримне бажання знову поекспериментувати, приготувати нові кулінарні шедеври і порадувати ними своїх близьких. Але, щоб приготування страв було дійсно в радість, необхідно купити фартух. Тільки цей атрибут зуміє надійно захистити від гарячих бризок розпеченого масла, жирних плям, крапель води і від інших неприємностей, які переслідують кулінара. Захисне вбрання, - фартух і прихватки придбати можна в інтернет-магазині Махровий світ.

Передник - корисний аксесуар для кухні. Але як його підібрати?

Вибираючи фартух або інші кухонне приладдя, потрібно враховувати кілька факторів, від яких залежить ваша зручність:

  • Матеріал. Щоб забезпечити собі кращий захист від вологи і забруднень, віддавайте перевагу виробам, виготовленим з щільної тканини. Це може бути бавовна або льон. Додатково, поцікавтеся у продавця, чи має фартух водовідштовхуючі просочення. Якщо так, то ви зможете без проблем прати таку модель, не турбуючись про те, що вона деформується, "сяде" або розтягнеться.
  • Функціональність. Відмінний передник для кухні не тільки максимально закриває ваш одяг, але і гарантує комфортні умови для роботи. Як правило, в ньому повинні бути кишені, щоб покласти в них рукавички, або рушники. Подивіться, чи є регулюючі лямки на шиї і чи достатньої довжини зав'язки на талії.
  • Дизайн. Сучасні підприємства шиють не просто зручні фартухи, але і неймовірно красиві. Щоб переконається в цьому, загляньте в наш каталог. Квіткові мотиви, традиційні смужки і горошинки, зображення смачної їжі, - тут ви безсумнівно знайдете прийнятний варіант.

У нашому асортименті ви обов'язково знайдете фартух, який перевершить ваші очікування і буде служити вам протягом тривалого часу.

Якісний фартух за доступною ціною

Компанія Mahra вже багато років співпрацює зі світовими виробниками кухонного текстилю і займається постачанням їх продукції в Україну. Тому, якщо ви бажаєте замовити доброякісний фартух за прийнятною вартістю, тоді ви прийшли за правильною адресою. Ми будемо раді допомогти вам з вибором, швидко оформимо і доставимо ваше замовлення.

viber