Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Приліжковий килимок

Приліжковий килимок

З ранку хочеться прокинутися, встати, відчути тепло та комфорт. Але якщо у вас в квартирі холодна підлога, то зробити це не так просто. На щастя, можна купити килимок і вирішити таку проблему. Він давно став незамінним елементом інтер'єру в багатьох квартирах.

Насамперед килимок допомагає забезпечити тепло. На нього приємно ставати, тому вранці можна не боятися, що ноги одразу мерзнуть від зіткнення з підлогою. Крім того, килимок – це ще й стилістичне доповнення інтер'єру. Вибираючи його, обов'язково враховуйте особливості кімнати, де він буде розміщуватися. Наприклад, колір меблів.

Kulumok-1

Основні різновиди приліжкових килимків

Перш ніж купити килимки в спальню, важливо визначитися з матеріалом і фактурою. Так, дуже вигідно виглядають моделі з довгим ворсом. Вони наповнюють атмосферу кімнати затишком та гармонією. На такий приліжковий килимок завжди приємно ставати. Але моделі з довгим ворсом вимагають особливого, ретельного догляду.

Тканинні моделі грубіші. Натомість коштують вони помітно дешевше. Крім того, завдяки неоднорідній структурі вдасться забезпечити масаж ніг. Тому приємний контакт з такими виробами гарантовано.

Якщо ви хочете купити килимок для спальні, то також можна звернути увагу на моделі, виконані з натуральних компонентів. У порівнянні з синтетичними вони більш теплі, м'які , приємні на дотик.

Також не варто забувати про різноманітність доступних кольорів. Вибір відтінку залежить від переваг покупця, тому важливо розуміти, чи хочете ви, щоб килимок гармонійно поєднувався з іншими елементами в спальні або виглядав контрастно на їх тлі.

Більшість моделей, представлених в асортименті , виконані у “спокійних”, пастельних тонах. Вважається, що саме такі кольори краще допомагають налаштуватися на атмосферу релаксу та гармонії. Але також у каталозі можна знайти яскраві моделі. Особливо актуальні незвичайні кольори для синтетичних килимків. Так, у продажу можна знайти:

  • рожеві;
  • жовті;
  • блакитні.

Вони можуть стати однією з особливостей інтер'єру кімнати.

Вибираючи килимок, також важливо враховувати його форму. Зараз є безліч різновидів: квадратні, прямокутні, круглі, ольвані. У продажу можна знайти моделі, виконані у формі ромба. Не бійтеся експериментувати, адже це дозволить привнести в будинок щось незвичайне за рахунок лише одного елемента інтер'єру.

Особливості вибору килимків

Можна вибрати килимок , виконаний в яскравому кольорі, за умови що він буде гармонійно поєднуватися з іншими елементами приміщення. Тому зважайте на особливості меблів, стін. Невеликі, але яскраві килимки здатні принципово змінити зовнішній вигляд приміщень. Вони можуть заграти новими відтінками.

Звичайно, необхідно враховувати і матеріал виробництва. Найпопулярнішими вважаються натуральні компоненти. Але не слід забувати, що такі килими вимагають більш ретельного догляду.

Втім, синтетичні моделі також якісні та практичні. Плюс вони обійдуться дешевше. Це і вважається основним чинником їхньої популярності.

Kulumok-2

Основні поради щодо догляду

Приліжковий килимок не має конкретного терміну експлуатації, але якщо його не доглядати, то він швидко втратить свою привабливість. На жаль, багато моделей, особливо виготовлених з натуральних матеріалів, можуть швидко забруднюватися. Тому за ними буде потрібний повноцінний догляд.

Втім, достатньо лише дотримуватися простих порад, щоб ковдри з довгим ворсом і через роки після покупки виглядали стильно і красиво. Зокрема, знадобиться:

  1. Стелити килимок тільки на чисту підлогу. Він має бути сухим. Це дозволить запобігти появі грибка, погіршення стану волокон.
  2. Регулярно пилососити килимок. Бажано робити таку процедуру раз на тиждень. Також не забувайте чистити зворотний бік. Робити це можна рідше, хоч би з інтервалом 2-3 місяці.
  3. Берегти килимок від ультрафіолетових променів. В іншому випадку він ризикує швидко вигоріти, втратити свою привабливість.
  4. Прати килимок. Робити це потрібно хоча б раз на рік. Альтернативою для прання стане його хімчистка.

Якщо ви бачите найменші забруднення, необхідно з ними боротися. Тоді килимок і через роки після покупки збереже ідеальний вигляд, порадує хорошим станом ворсу. Пам'ятайте про ці прості правила і цей елемент інтер'єру ще довго прикрашатиме вашу кімнату.

Де можна купити якісні килимки?

В інтернет-магазині Махра представлені десятки моделей від найкращих виробників з України та інших країн. Завдяки такій різноманітності вибору легко знайти килимок, зроблений із потрібних матеріалів, стильного відтінку. Для зручного пошуку можна використовувати спеціальні фільтри.

Купити килимок у нашому інтернет-магазині вигідно за рахунок:

  1. Мінімальні ціни, що діють на всі позиції, представлені в каталозі. Переплачувати точно не доведеться. Більше того, періодично діють знижки та спеціальні пропозиції, що дозволять додатково заощадити.
  2. Можливості користуватися доставкою. Перевезення виконується у будь-який регіон України. Процедури давно налагоджені, тому кожен покупець зможе швидко отримати свою посилку.
  3. Постійне оновлення асортименту. Тут кожен зможе знайти приліжковий килимок потрібних форми, розміру, кольору, а також встановити інші критерії пошуку.

Купити також можна рушники оптом та інший якісний текстиль. Завдяки цьому вдасться налагодити побут у будинку, зробити квартиру більш доглянутою та затишною. Такі невеликі деталі обов'язково допоможуть і стануть важливими елементами приміщень.

viber