Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Подарунковий набір рушників

Подарунковий набір рушників

Вибір презенту для близької людини – завжди відповідальне заняття. Якщо шукаєте щось універсальне, то непоганою покупкою стане подарунковий набір рушників. Зазвичай у комплекті підібрано від 2 до 5 одиниць, які обов'язково стануть у нагоді в побуті. Найчастіше представлені рушники для рук, обличчя, банне. Вони можуть відрізнятися за розмірами, використаними матеріалами.

Комплект поєднаний єдиною тематикою. Це може бути колір чи декор. Такий презент універсальний і чудово підійде практично для будь-якого свята.

Чому потрібно придбати подарунковий набір рушників?

Якщо немає часу довго вибирати презент, подарунковий набір рушників стане оптимальним варіантом. Його перевагами стануть:

  1. Доступна ціна. Купувати комплекти вигідніше, ніж один рушник. Навіть великі набори, виготовлені з якісних матеріалів, обійдуться недорого. Тому комплект доступний кожному.
  2. Наявність багатьох предметів у єдиному стилі. Це завжди виглядає красивіше і естетичніше, ніж безліч різних рушників, які зазвичай є у кожного.
  3. Використання якісних матеріалів для виробництва. Використовуються переважно натуральні компоненти. Наприклад, вдалим вибором стане махровий комплект. Крім того, вони будуть приємними на дотик , добре вбирають вологу. Махрові моделі не викликають роздратування, інших дискомфортних відчуттів.

Оскільки асортимент пропозицій зараз дуже великий, можна знайти подарунковий набір рушників як для чоловіків, так і жінок. Так, всі моделі універсальні, але іноді бувають відмінності у плані кольору, декору. Наприклад, вироби з квіточками частіше купують жінкам, а з різними логотипами чи повністю однотонні – чоловікам. Втім, вибір залежить тільки від вас та переваг того, кому ви збираєтеся дарувати презент.

Більш різноманітні у плані декору дитячі комплекти. Їх виробники виконують із зображеннями улюблених персонажів із казок та мультиків. Це дозволяє зробити комплекти привабливішими, цікавішими для малюків. Також бренди не соромляться експериментувати з квітами та використовують яскраві відтінки. Втім, також можна знайти однотонний набір рушників у подарунковій упаковці. Такий презент навіть підійде як дорослим, так і дітям. Він доречний для будь-якої урочистості.

Nabor-1

Які матеріали використовуються для виробництва?

Замовляючи подарунковий набір рушників, обов'язково слід враховувати, з якого матеріалу вони виготовлені. Це безпосередньо відбивається на вартості, а також особливості подальшого використання. Отже, найпопулярнішими матеріалами вважаються:

  1. Бавовна. З нього виходять недорогі та практичні рушники. Вони мають хороші властивості, що вбирають. Крім того, не викликають алергії, подразнення, іншої неприємної реакції. Моделі з бавовни прослужать довго і не вимагатимуть особливого догляду.
  2. Махра. З неї виходять м'які і приємні на дотик рушники. Особливо приємно витиратись лазневими. Зазвичай моделі дуже щільні, тому нададуть дбайливу турботу і допоможуть усунути непотрібну вологу.
  3. Бамбук. Останнім часом подарунковий набір рушників, виконаний з цього матеріалу, стає дедалі актуальнішим. Бамбукові вироби виходять практичними та довговічними. Їх важливою перевагою є стійкість до розвитку та поширення бактерій, грибків та різних мікроорганізмів.
  4. Мікрофібра. Моделі з цього матеріалу стануть чудовим вибором для тих, хто не хоче переплачувати. За синтетичними рушниками нескладно доглядатиме.

Обов'язково враховуйте матеріал та його особливості, що дозволить придбати потрібні набори рушників . Вибирайте моделі з натуральних тканин і вони прослужать довго, зберігаючи оригінальні розміри, колір. Навіть численні прання не позначаться на їхній практичності.

Nabor-2

Які кольори зазвичай використовують виробники?

Одне з перших, що впадає у вічі при виборі тієї чи іншої моделі – це її колір. Зараз можна знайти рушники різних відтінків. Якщо шукайте щось універсальне, зверніть увагу на моделі, виконані в пастельних відтінках. Вони виглядають лаконічно та гармонійно. Це безпрограшний вибір для шанувальників класичного стилю. Купити рушники у подарунковій упаковці можна у нашому інтернет-магазині, моделі пастельних відтінків тут завжди представлені у великій кількості.

Доступні в каталозі та яскраві кольори – помаранчевий, жовтий, зелений. Комплекти з рушниками таких відтінків стануть відмінним вибором для тих, хто хоче привнести у своє життя фарб.

Для любителів нестандартних варіантів оформлення підійде подарунковий набір рушників із декором. Найбільш простим вважається вишивка. Невеликий декор дозволить додати різноманітності до популярних моделей.

Також виробники не соромляться використовувати сміливіші варіанти вишивки. Наприклад, якщо в наборі є пляжний рушник, то на ньому можуть бути пальми, сонце. Наявність вишитих зображень дозволяє урізноманітнити вигляд такого виробу.

Придбати набори вигідніше одразу з кількох причин:

  1. Можна відразу надовго забезпечити близьку людину кількома рушниками.
  2. Комплекти виконані в єдиному стилі, тому поєднуються краще ніж різнобійні моделі.
  3. Вартість виявиться невисокою.

Тому подарунковий набір рушників стане оптимальним вибором для кожного. Враховуйте лише переваги за кольором та стилем.

Де можна придбати якісні комплекти?

У нашому інтернет-магазині кожен зможе придбати рушники оптом . Для зручного пошуку тут встановлені спеціальні фільтри. Усього пара кліків, і система відобразить актуальні пропозиції.

Купити набір рушників у подарунковій упаковці можна у будь-який час доби. Перевагами стануть:

  1. Доступні ціни на якісні моделі. Придбати їх можна оптом , що дозволить додатково знизити вартість.
  2. Можливість користуватися послугою доставки. Перевезення здійснюється по всій Україні . Вартість транспортування виявиться невисокою.
  3. Наявність комплектів на будь-який смак. У величезному каталозі буде легко знайти моделі, які сподобаються саме вам.

Таким чином, подарунковий набір рушників стане чудовим виявом турботи про близьку людину.

viber