Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Вафельні рушники: як за ними доглядати?

Вафельні рушники: як за ними доглядати?

Найбільш практичними і корисними предметами в побуті є вафельні рушники. Дійсно, такі елементи кухонного приладдя володіють неймовірно великою кількістю позитивних характеристик. Наприклад, відмінні показники поглинання води, жиру та інших речовин, висока швидкість висихання, повна відсутність ворсу, який може залишитися на протертій поверхні. Крім того, завдяки широкій затребуваності серед споживачів, сучасні виробники пропонують абсолютно різноманітні кольори і візерунки. За рахунок цього, можна підібрати вафельні рушники, які підійдуть до будь-якого дизайну інтер'єру кухні.

Як правильно прати вафельні рушники?

На відміну від рушників із мікрофібри та інших текстильних виробів вафельні рушники складаються з стовідсоткових натуральних, гіпоалергенних і безпечних матеріалів, а завдяки особливому плетінню володіють відмінною міцністю і довговічністю. Ось чому такий домашній текстиль не потребує особливого догляду. Навіть при мінімальних зусиллях ви зможете зробити так, щоб вафельні рушники служили вам дуже довго:

  • Не знаєте як прати вафельні рушники? Все дуже просто. Можна робити це вручну або за допомогою пральної машини. Головна вимога - правильна температура, яка залежить від того, які у вас рушники. Якщо білі - вибирайте температурний режим 60 градусів, якщо кольорові - 40.
  • Порошок для прання вафельних рушників можна використовувати який-завгодно. Також можна застосовувати будь-які народні засоби для відбілювання білих рушничків.
  • Сушити такі вироби можна природним способом, а також за допомогою електроприладів.
  • Вафельні рушники можна гладити праскою. Але насправді в цьому немає гострої необхідності.

Як бачите, догляд за вафельними рушниками зовсім простий. І ви зможете застосовувати такий текстиль в побуті протягом дуже довгого часу.

Де купити вафельні рушники?

З огляду на перераховані вище переваги, якими володіють вафельні рушники, немає нічого дивного в тому, що багато господинь віддають їм перевагу.

Якщо ви також бажаєте придбати якісні та недорогі вафельні рушники оптом, тоді вам обов'язково потрібно відвідати наш офіційний сайт mahra.com.ua. Тут ви безсумнівно знайдете добротний кухонний текстиль, а також інші товари, які зроблять ваш будинок більш затишним!

viber