Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Види рушників - підбираємо правильно

Види рушників - підбираємо правильно

Напевно ви стикалися з тим, що вироби після декількох прань втрачають свій первісний вигляд, стають жорсткими, грубими і деформуються. Але, знаючи про види рушників і їх функціональні якості, ви зможете вибрати атрибут, який буде відповідним.

Відомо, що гармонія - це сукупність найдрібніших деталей. Тому, щоб вона оселилася в будинку, потрібно звертати свою увагу навіть на такі дрібниці, як рушники: кухонні, для особи, рук або ніг. Ці крихітні речі створюють комфортну атмосферу в оселі. Так що, постарайтеся знайти хвилинку для цієї статті. Ми розповімо, які бувають рушники, для яких випадків вони призначені і на чому варто загострити свій погляд при покупці. Види рушників абсолютно різні. Але, як би там не було, це незамінний предмет, без якого не обійтися.

Класифікація банних рушників по типу тканини

Рушник настільки звичний для нас, що ми навіть не замислюємося про нього. Тільки от щоб придбати його необхідно підійти до питання з серйозністю і зосередженістю. Види рушників з різних матеріалів відрізняються своїми властивостями:

  • Бавовняні - мають відмінну здатність вбирати вологу, гіпоалергенність, висихають швидко. Це заслуга особливого плетіння ниток, за рахунок якого утворюються тонкі петлі, які надають м'якість.
  • Бамбукові - в два рази краще поглинають воду, і володіють антибактеріальним і антисептичним ефектом.
  • З мікрофібри - легкі і компактні, їх зручно брати з собою в подорожі. Чудова гігроскопічність, зносостійкість і вологостійкість роблять їх ідеальними для особистої гігієни.
  • Модал - екологічний і унікальний вид рушників. Виділяється серед інших довговічністю і практичністю, оскільки добре зберігає м'яку текстуру.

При виборі ознайомтеся з етикеткою товару і вивчіть склад. Також слід зазначити: чи не обсипається ворс, наскільки рівномірне забарвлення. Ще треба обрати не тільки види рушників, але і їх необхідні розміри.

Види і призначення рушників

Не важливо яка у вас мета і для чого вам потрібна ця приналежність. Інтернет-магазин Махровий світ з радістю задовольнить ваші вимоги і побажання. У нас є все: види рушників для сауни, готелів, пляжні. І, крім того, багато іншого текстилю, який зуміє зробити будинок ще затишнішим. Заходьте до нас на шопінг.

viber