Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Вафельні рушники: чому їх так люблять господині

Вафельні рушники: чому їх так люблять господині

Вафельний рушник - незамінний кухонний атрибут, який використовується для виконання багатьох завдань. Склад виробів - 100% бавовняне полотно, якому характерна унікальна текстура «в невеликий квадратик». Кухонні рушники вафельні - міцні і приємні на дотик. Легка основа робить продукцію придатною для виконання наступних завдань:

  • Витирання рук.
  • Усунення вологи з посуду, робочих поверхонь або меблів.
  • Витирання пилу.
  • Декоративне доповнення.

Якщо ви хочете запастися універсальними виробами, то рекомендується замовити вафельні рушники оптом. Набори пропонуються в спеціальних упаковках. Ви зможете вибрати текстиль великих, середніх і мініатюрних розмірів.

Характеристики рушників

Основний виробник виробів такого формату - Туреччина. Класичний вафельний рушник має тонке і міцну основу. Текстура матеріалу забезпечує продукції масу переваг, серед яких основними є:

  1. Відмінна здатність вбирати вологу. Вафельна тканина за своїми характеристиками перевершує бавовняну. Поверхня з дрібної клітиною миттєво поглинає не тільки воду, але і масло, фарбу і інші рідини.
  2. Вафельний рушник - міцний, довговічний і зносостійкий. Навіть після великої кількості циклів прання продукція збереже свій вигляд.
  3. Матеріал - м'який і приємний. Він не дряпає поверхню і не залишає розводів, що робить його придатним для зняття пилу з меблів.
  4. Тканина швидко сохне і не потребує прасування.
  5. Текстиль не вимагає серйозного догляду. Матеріал не утримує забруднення, тому вафельний рушник легко переться. Також продукцію світлих відтінків можна кип'ятити, замочувати і вибілювати. Ці процеси тільки допоможуть зберегти зовнішній вигляд текстилю.

Стилістичне оформлення

Якщо раніше продукція була представлена виключно в білому кольорі, то сьогодні у продажу можна знайти чорні, коричневі, рожеві та інші різнокольорові варіанти текстилю. Поверхня прикрашається малюнками, візерунками і вишивками. Ви зможете підібрати тематичний декор з такою основою. Розмір вафельного рушника при цьому може бути найрізноманітнішим. Якщо ваша кухня оформлена в класичному стилі, то ви зможете підібрати продукцію з хохломою або вишивкою. Такий декор буде виглядати дуже до речі. Прихильники мінімалізму можуть зупинитися на стандартних виробах без візерунків.

Як вибрати вафельний рушник

При виборі товару звертайте увагу на склад і країну-виробника. Важливо, щоб матеріал на 100% складався з бавовняного текстилю. Також орієнтуйтеся на стилістику кухні, розмір. Занадто великі вироби - не найвдаліший вибір. Для кухонь підійде текстиль маленького і середнього розміру. Зверніть увагу, що в продажу представлені і великі лазневі рушники для тіла і волосся (зі спеціальними фіксаторами). Доставка роздрібного товару та великої партії здійснюється по всій Україні зручним способом для одержувача.

viber