Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Щільність рушника: підбираємо ідеальне співвідношення

Щільність рушника: підбираємо ідеальне співвідношення

Напевно коли-небудь ви замислювалися: "Від чого залежить довговічність улюбленої банної приналежності?" Ми знаємо відповідь. Це щільність рушника. Часом після декількох прань він втрачає свій первісний вигляд і стає жорстким, грубим і неприємним на дотик. Все визначається щільністю махрових рушників, їх поглинанням, ворсом. У сучасній реальності компанії пропонують увазі покупців настільки великі і різноманітні асортименти, що важко визначиться. Кухонні, пляжні, для сауни, з різних матеріалів. А нам же просто хочеться, щоб рушник був не тільки красивим, але і придатним до використання. З етикеток ми можемо дізнатися лише розмір, склад і виробника. Але в маркуваннях не вказують щільність рушника. Даремно, адже це впливає на термін служби. Ми рекомендуємо враховувати цей фактор, коли здійснюється покупка.

Щільність: чотири золотих правила вибору махрових рушників

Кажуть, що рушники служать в середньому три роки. Але це не так. Згадайте шафи і комоди своїх мам і бабусь, що до сих пір дбайливо зберігають ці атрибути, зовнішній вигляд яких вражає. Час не владний над якістю. Якщо вам потрібне добротне творіння, яке прослужить багато років, ви повинні розуміти що таке щільність рушника.

  • Даний показник вимірюється в грамах на квадратний метр - г / м².
  • Цей параметр обумовлює гігроскопічність і зносостійкість.
  • Низька щільність рушника (400 г / м²), зможе увібрати меншу кількість води і швидше зноситься.
  • Занадто висока ступінь (700 г / м²) є причиною того, що сушка буде надзвичайно тривалою. Але хороший стан вона збереже надовго.

Щоб самому визначити приблизну кучність, можна скористатися вагами. Варіант з великим ущільненням буде набагато вагомішим. Наприклад, виріб з габаритами 70х140 і щільністю 500 г / м² матиме вагу близько 490 г.

Щільність вашого рушника

Якщо ви бажаєте придбати високоякісний товар, довіртеся нам. Інтернет-магазин Махровий світ з щирим задоволенням допоможе вам з нелегким завданням. Наші досвідчені фахівці проконсультують вас, нададуть корисну та актуальну інформацію про щільність рушника.

Заходьте в каталог. Тут ви також знайдете ковдри, постільну білизну, і безліч інших позицій.

viber