Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Набір банних рушників: як вибрати, щоб покупка радувала довгий час

Набір банних рушників: як вибрати, щоб покупка радувала довгий час

Уявити собі ванну кімнату без набору рушників неможливо. Адже без хорошого рушника не вийде комфортно завершити водні процедури. Але щоб набір банних рушників служив довго і викликав тільки позитивні емоції, потрібно правильно підійти до його вибору, взявши до уваги деякі нюанси.

Що повинно входити в набір банних рушників

Помилково вважати, що рушники необхідні для використання тільки в домашніх умовах. Гарний виріб також стане в нагоді при відвідуванні громадських місць для занять спортом і відпочинку, в числі яких:

  • басейн;
  • лазня і сауна;
  • спортзал;
  • аквапарк;
  • пляж.

А головна перевага, якою відрізняється набір банних рушників - це можливість вибрати виріб відповідного розміру для кожного конкретного випадку. Крім цього, всі предмети з набору поєднуються між собою за кольором і оформленню, що дозволяє красиво доповнити інтер'єр ванної кімнати.

Вибирати набір банних рушників слід виходячи з потреб. Найчастіше комплект складається з 5 предметів різних розмірів: від самих маленьких рушників для обличчя до великих виробів, в які можна цілком закутатися після банних процедур. Однак оптимальна кількість предметів в наборі визначається конкретними звичками людини. Адже комусь достатньо одного рушники для всього, інша людина бажає окремі вироби для різних частин тіла.

У комплектах представлені такі варіанти рушників;

  • для рук;
  • для обличчя;
  • для тіла;
  • для ніг;
  • для волосся.

Вибираючи набір банних рушників в подарунок, рекомендується уважно проаналізувати спосіб життя, звички і смаки людини. наприклад:

  • холостяку буде досить набору з двох рушників;
  • для дівчини чим більше предметів в наборі, тим краще;
  • для сім'ї краще вибирати комплекти з великою кількістю виробів, де кожний представлено в двох примірниках.

І звичайно, подарунковий набір повинен знаходитися в красивій упаковці, щоб відразу підняти настрій людині. Вручити подібний подарунок можна на будь-яке свято, включаючи:

  • новосілля;
  • день народження;
  • весілля;
  • день закоханих і т. д.

Якому матеріалу віддати перевагу

Набір банних рушниківНабір банних рушників може виготовлятися з різних матеріалів, які значно відрізняються за характеристиками. Саме склад тканини впливатиме на властивості готового виробу і визначає його зовнішній вигляд, довговічність і здатність вбирати вологу.

Махрові вироби є найбільш затребуваними. Махра має в основі бавовни, яка вважається оптимальним варіантом для рушників, завдяки великій кількості переваг:

  • не вицвітає;
  • не линяє при пранні на високих температурах;
  • м'який і приємний на дотик;
  • екологічний і гіпоалергенний;
  • недорогий;
  • стійкий до утворення катишків;
  • швидко сохне;
  • підходить і дорослим, і дітям.

Не варто боятися купувати набір банних рушників, в якому крім бавовни присутній поліестер. Завдяки додаванню синтетичних ниток махрові рушники для душу мають кращі експлуатаційні якості. Такі вироби довше зберігають гарний зовнішній вигляд, більш ефективно вбирають вологу і швидше сохнуть. Однак чим більше синтетики в складі, тим менше вироби приємні на дотик.

Інший варіант матеріалу - модал, в основі якого лежить натуральна целюлоза. Модал характеризується більшою гігроскопічністю і довговічністю в порівнянні з бавовною. Особлива структура волокон сприяє тому, що вироби довше залишаються пухнастими і м'якими. Основним недоліком вважається висока вартість, якої відрізняється набір банних рушників з модала.

Інші варіанти матеріалів:

  1. Бамбук. Головна перевага волокон - антибактеріальні властивості. Набір банних рушників відрізняється м'якістю і довговічністю, при цьому добре вбирає вологу. Але тільки сохнуть такі вироби довше, ніж бавовняні. Бамбукові рушники відмінно підходять для обличчя, рук і ніг.
  2. Льон. Природний матеріал, який здавна застосовується для пошиття натільного одягу, простирадла і рушників. Але з цього матеріалу краще вибирати набір кухонних рушників, тому такі вироби мають гладку поверхню.

Інші параметри, на які потрібно звертати увагу

Банні полотенця у наборіКупуючи набір банних рушників, крім складу тканини, потрібно звертати увагу і на щільність матеріалу. Показник вказується на етикетці у вигляді г/м 2 . Цю характеристику вийде оцінити і самостійно, взявши рушник в руки. Чим щільніше виріб, тим він важчий.

Новий рушник високої щільності більш гігроскопічний та зносостійкий. А чим нижчий цей показник, тим виріб гірше і повільніше вбирає вологу. Оптимальною щільністю вважається діапазон 450-600 г / м 2. Тому рекомендується купляти набір банних рушників щільністю не менше 400 г / м 2 , в іншому випадку виріб швидко зношуються і втрачає зовнішній вигляд.

Довжина ворсу визначає комфорт використання рушників. Але потрібно розуміти, що набір банних рушників із занадто високим ворсом швидко втратить охайний вигляд, а нитки почнуть випадати. Оптимальною є середня довжина ворсу, тому як короткі нитки не будуть достатньо ефективно вбирати вологу.

Рушники оптом в інтернет-магазині «Махровий світ»

Магазин за довгий час роботи став одним з найбільших на українському ринку в своїй ніші. У каталозі представлені нові набори рушників для ванної, які відрізняються за кольором, кількістю виробів і складу тканини. Широкий асортимент із понад 70 різних варіантів комплектів дозволяє кожному покупцеві підібрати саме те, що йому потрібно за оптимальною ціною.

Всі вироби в каталозі виготовлені з якісних натуральних тканин, які довгий час зберігають привабливий зовнішній вигляд. Оформити замовлення можна через корзину на сайті або зателефонувавши по телефону. Досвідчені консультанти завжди готові прийти на допомогу в підборі продукції.

Доставка по Україні здійснюється обраною транспортною компанією, в місті Хмельницькому можливий самовивіз. Великий вибір варіантів оплати дозволяє купити товар найбільш зручним способом.

viber